El nou reglament de participació ciutadana

0
SI_logo_LG_02

La Garriga ja té reglament de participació ciutadana, aprovat el dimecres dia 21 de desembre pel Ple de l’Ajuntament per unanimitat. S’ha fet esperar, però tan tota la feina realitzada per aconseguir-ho com el consens existent entre els diferents grups polítics demostren les ganes que envolten tot aquest projecte i la voluntat que hi ha de tirar-lo endavant.

Dins el grup municipal de SI la Garriga estem doblement contents, ja que suposa el començament d’un camí que ens portarà cap a una millor gestió municipal, i perquè l’objectiu de tenir una participació real a la Garriga era, i és, un dels punts clau del nostre programa electoral. Ara bé, això és només el principi, el tret de sortida. Ara començarà la feina de veritat per tal de consolidar entre tots aquest projecte.

Cal dir que tot i que gran part del reglament ve estipulat per lleis i normatives, hem aconseguit un reglament flexible, dinàmic i que representa a tots per igual. Remarquem que, tal com SI demanava des d’un principi, és un text de caràcter obert als canvis i modificacions, podent-hi introduir millores així que vagin sorgint. D’aquesta forma no s’ha de veure aquest reglament només com un conjunt de normes, sinó com un full de ruta que ens diu els passos a seguir per tal d’assolir la millor participació possible: creació d’estructures socials, consells populars, òrgans de gestió, canals de comunicació… I tot el que sigui necessari per tal de fer realitat, i de la millor manera, la participació ciutadana al nostre poble. És tot un procés a seguir, amb objectius a curt i llarg termini, en el qual esteu tots convidats a formar-hi part. I us animem a fer-ho. Optimitzem entre tots la gestió del nostre poble, vinculem-nos més amb les polítiques que ens afecten i millorem la nostra experiència de viure a la Garriga. Des del nostre grup serem resolutius i positius amb totes les iniciatives que vagin sortint, i treballarem perquè tot plegat tiri endavant i sigui beneficiós per a tothom.

Aquest reglament ens dóna la base per poder construir una participació de qualitat al nostre municipi, que ens portarà a fer unes polítiques més concretes i més pròximes als ciutadans de la Garriga. Des de SI treballarem amb el govern per tal d’estar a l’alçada de les expectatives.

Bones festes i fins aviat.

Josep Oliveras, Regidor de SI la Garriga

Sergi Serrano, Regidor de SI la Garriga

Article anteriorCanvis en les visites a l’aeròdrom de Rosanes
Article següentEls Pastorets tornen el 7, el 8 i el 14 de gener
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.