Cavalcada de Reis a la Garriga

0
cartell_reis_2012

El proper dijous 5 de gener a les 18 h. Ses Magestats els Reis de l’Orient iniciaran la seva cavalcada davant les piscines municipals. D’allà es dirigiran fins a la plaça dels Tres Tombs, creuaran el riu Congost i enfilaran pel carrer Calàbria, seguidament pel carrer Cardedeu fins arribar a la plaça del Silenci. Després recorreran el Passeig fins el carrer Roselló per, finalment, seguir el carrer dels Banys fins la plaça de l’Església, on seran rebuts per les autoritats municipals i on es faran els tradicionals parlaments. 

Fins els dia 3 de gener els Patges Reials recolliran les cartes dels més menuts a diferents indrets del poble, i els dies 3 i 4, de 10 a 13 h. i de 17 a 20 h.a la plaça de Can Dachs, es realitzarà un taller de fanalets els quals seran entregats el mateix dia 5 de gener durant la cavalcada, en una iniciativa organitzada per l’Associació de Veïns de la Mare de Déu de Montserrat. 

En cas de pluja, l’acte es traslladarà de la plaça de l’Església a l’Auditori. 

 

Article anteriorExitosa II Sant Silvestre garriguenca
Article següentCanvis en les visites a l’aeròdrom de Rosanes
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.