Un altre Cap d’Any de Nassos, amb el Brou del Mestre

0
Brou

Qui dies passa anys empeny, i sembla que de bell nou tots i totes vosaltres i els del Brou del Mestre passarem un Cap d’Any de Nassos plegats! I és que sempre diem el mateix, què millor que començar l’any amb la nostra gent, la de casa, la gent de tota la vida? Per això cada 1 de gener us rebem amb les il·lusions renovades i contents de veure-us a la majoria 364 dies després.

Enguany us hem preparat un programa pensat per a tothom. Musiqueta en directe i una mica de Punxa Disc o DJ, com preferiu. Començarem amb LA BANDA DEL COCHE ROJO, un grup més propi d’un mundial de F1 que d’un circuit de concerts. No sabem ben bé com, però se’ns han colat per l’interior i ens portaran la millor ‘patxanga’ de grans èxits del pop-rock: Queen, Ska-P, Rage Against the Machine, Michel Jackson… El seu directe aconsegueix encendre la nit més freda i satisfer un públic àvid de festa, que a primeres hores de la nit encara és capaç de copsar què passa al seu voltant.

Per fer poble, us portem el DJ SHOWARMA, que ell mateix defineix el seu repertori d’aquesta forma tant peculiar: “El ritme tropical, el western dels Balcans, el bombo obstinat i les percussions ancestrals. La rumba, el swing, el reggae, el soukous, la samba… Així és la música que viatja fins el nostre jardí de les delícies, saravá!”

I per acabar amb el xivarri i sempre pensant en els més exigents i sobris visitants, DJ MANIQUÍ retorna als escenaris per rebentar. La sessió definitiva. La que farà entrar a l’any nou amb tantes tremperes i humitats que l’any que ve en demanareu més. Temazos de tota la vida per acabar amb una barreja de nostàlgia i excitació la festa. I com a novetat, us deixem proposar cançonetes (al Facebook del Brou) adients per aquest moment, DJ a la carta (nosaltres triarem les que més ens molin).

Què més voleu? Xocolata? Melindros? Doncs no patiu que us podreu consolar i sucar el melindro a la xocolata calenta, la de menjar, que us tindrem preparada cap els volts de les 6 del matí perquè aneu desfilant. Apa, a fer bondat aquests pocs dies que queden i vigileu amb el raïm!

CAP D’ANY DE NASSOS amb el Brou del Mestre

1 de gener de 2012

Hora: 00.30h Lloc: Pavelló de Can Violí (La Garriga, Vallès Oriental, Barcelona).

Preu: 10€ + Consumició + Xocolatada.

Entrades Anticipades a l’Illot i al Tramonto

Programa: LA BANDA DEL COCHE ROJO – DJ Showarma – DJ Maniquí.

Diversió: Assegurada (no tornem els diners que l’Ajuntament ens els reclama).

Temperatura: Quants més siguem, més riurem

Selecció de Roms: Blanquita, Brutal, Cubana a 7

Ginebres: Estrafalarios, Compay, BeBitter My Friend

Cerveses: Estrella del Mam, Mori’s, Mou 5 estrelles

Whiskies: Kitty Shark, Quatre Clavells, Jazz Daniels Pink Label

Caves: Anna de Perdiu, Fresc i Net, Castell de Pedrada

Vins: Jovent i Camps, Tu Trias, Ferré Quetasurts

El Brou del Mestre

Article anteriorExcés d’excés
Article següentL’ACA arxiva la denúncia de la Plataforma Antiincineradora del Congost contra el GT Tamayo
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.