L’ACA arxiva la denúncia de la Plataforma Antiincineradora del Congost contra el GT Tamayo

0
147

La Plataforma Antiincineradora del Congost va formular denúncia a l’ACA el 24 de novembre de 2010 i complementada en data de 19 d’abril de 2011, contra la societat GT TAMAYO SA, per raó “d’usurpació del domini públic hidràulic” a la llera del riu Congost, i instava l’ACA a “l’exercici de l’acció restitutòria del domini públic que s’ha assenyalat o qualsevol altra que procedeixi amb la mateixa finalitat” .

L’ACA deixa constància que en la tramitació s’han incorporat a les actuacions totes les proves que el denunciat ha aportat i que s’han valorat degudament i que, a més, l’Administració Hidràulica ha efectuat diverses actuacions d’investigació. De la valoració del conjunt de la documentació recopilada arran de la denúncia, l’ACA conclou que GT TAMAYO SA no ha dut a terme cap ocupació del domini públic hidràulic.

Finalment, la resolució del Director de l’Àrea de Gestió del Medi de l’ACA d’1 de desembre de 2011, acorda “Arxivar la denúncia presentada … sense incoar expedient sancionador ni de recuperació possessòria en no haver-se produït usurpació del domini públic hidràulic”.

Aquesta resolució ratifica que els tràmits urbanístics relacionat amb el Sector B-8, Sector Sud, de la Garriga (Can Tamayo) s’estan realitzant de manera rigorosa, seguint els procediments legalment establerts, i en plena coordinació amb les Administracions implicades.

GT TAMAYO SA reitera públicament la seva voluntat d’impulsar un canvi tecnològic i de modernització a les seves activitats i instal·lacions, que permeti el manteniment dels llocs del treball i una millora pel municipi de la Garriga. La situació de crisi econòmica greu i continuada ho dificulta, així com la interposició dels dos contenciosos administratius presentats contra la Modificació Puntual del Pla General per la Plataforma i per l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès. Apel·lem a la seva responsabilitat i els hi sol·licitem públicament que els retirin.

GT Tamayo SA

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.