Assemblea Nacional Catalana (Assemblea territorial de la Garriga)

0
131

El proper dimarts 27 de desembre, a les 20:30 a la Fundació Maurí (carrer Cardedeu, 17. La Garriga) tindrà lloc l’acte de constitució de l’assemblea territorial de la Garriga de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). L’acte és obert a tothom.

L’Assemblea Nacional Catalana és una iniciativa de la societat civil que va néixer el 30 d’abril passat. Es constituirà com a assemblea a començaments del 2012. El seu objectiu és aplegar el conjunt de l’independentisme per tal de definir un full de ruta cap a l’estat propi (http://www.assemblea.cat/).

L’acte de constitució de l’Assemblea territorial de la Garriga consistirà en l’elecció dels càrrecs de coordinador, secretari i tresorer i en la signatura de l’acta constitutiva. El període de presentació de candidatures per a aquests càrrecs quedarà obert fins al dia 26 de desembre.

Si voleu participar en aquest projecte podeu enviar les vostres dades a  lagarrigaperlaindependencia@gmail.com.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.