Assemblea Nacional Catalana (Assemblea territorial de la Garriga)

0
Logo_CN1

El proper dimarts 27 de desembre, a les 20:30 a la Fundació Maurí (carrer Cardedeu, 17. La Garriga) tindrà lloc l’acte de constitució de l’assemblea territorial de la Garriga de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). L’acte és obert a tothom.

L’Assemblea Nacional Catalana és una iniciativa de la societat civil que va néixer el 30 d’abril passat. Es constituirà com a assemblea a començaments del 2012. El seu objectiu és aplegar el conjunt de l’independentisme per tal de definir un full de ruta cap a l’estat propi (http://www.assemblea.cat/).

L’acte de constitució de l’Assemblea territorial de la Garriga consistirà en l’elecció dels càrrecs de coordinador, secretari i tresorer i en la signatura de l’acta constitutiva. El període de presentació de candidatures per a aquests càrrecs quedarà obert fins al dia 26 de desembre.

Si voleu participar en aquest projecte podeu enviar les vostres dades a  lagarrigaperlaindependencia@gmail.com.

Article anteriorDescomptes al Teatre i a les llibreries amb el carnet de la biblioteca
Article següentCrònica d’un darrer Ple de 2011 encès
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.