Ensopegada i a quatre punts

0
logo_olimpic

Bon partit el que es va veure al Camp Municipal de Sant Hipòlit de Voltregà entre dos grans equips que van oferir bon futbol, intensa lluita i bon comportament, malgrat l’Olímpic sortí derrotat per un contundent 4 a 1. Aquest resultat els allunya novament del líder, el Campdevànol, que en la jornada anterior havia punxat i s’havia posat a tan sols un punt i aquest cap de setmana ha derrotat amb claredat el Tona per 3 a 1.

El partit s’iniciava amb un Olímpic que intentà fer el seu joc de toc i possessió, però les reduïdes dimensions del camp, sumades a un gran rival que pressionà molt amunt i amb una gran intensitat, ho impediren.

Fitxa_olmpic_JORNADA_14Tot just començar el partit, al primer minut de joc, Benavente féu una gran jugada per la banda culminada amb un fort xut que es colà dins la porteria defensada per Mascaró. Era l’1 a 0 al marcador, una llosa massa feixuga durant tot el partit.

Al minut 5, un xut de Pepe Almeda fou desviat per Pardo i, al minut 16, després d’una gran jugada, Estivi posà la pilota a l’àrea i per poc David Granados no aconseguí rematar-la.

El joc es desenvolupava amb una lluita molt intensa al mig del camp, resultant un partit molt vistós per al públic. Al minut 19, però, després de recuperar la pilota a prop de la seva àrea, Panadero l’envià ràpid a Benavente, que marcà el segon gol de l’equip groc i negre.

Tot just un minut després, al 20, Chicho xutà des de l’àrea i un gran Mascaró aturà la pilota en el que semblava ser el tercer gol local.

Al minut 26 Pepe, després d’una jugada farcida de rebots, es quedà dins l’àrea i engaltà una volea que primer tocà al travesser però finalment rebassà la línea de la porteria, tot retallant distàncies per a l’Olímpic. Aquests varen ser els millors minuts de l’equip vallesà que estirà línies i intentà remuntar el partit.

A la segona part, l’Olímpic continuà disposat a donar la volta al marcador, però al minut 54  Panadero, de cap, estigué a punt de fer el 3 a 1. La seva rematada sortí alta.

Al minut 58, una gran jugada col·lectiva del Voltregà fou finalitzada per German, que feia pujar el 3 a 1 al marcador.

Al minut 60, un remat de Panadero acabà en córner després d’una gran intervenció de Mascaró i cinc minuts després un xut d’Estivi topà amb el porter Pardo, qui també, com el porter visitant, féu un gran partit.

L’Olímpic seguia intentant escurçar distàncies i, al minut 76, Borja després d’una gran carrera per la banda, xutà alt.

Al minut 78, Panadero féu un fort xut i de nou una gran intervenció de Mascaró, que rubricava així una bona actuació, evità un gol cantat.

Ja a les acaballes, al minut 85, arribaria la sentència definitiva del partit amb el tercer gol de Benavente després un xut que superà a Gerard Mascaró.

L’Olímpic va donar la cara fins el final, amb més cor que cap, i el partit finalitzà amb derrota per 4 gols a 1. Tanmateix, l’equip en cap moment es rendí i demostrà que té caràcter.

Ara toca pensar en el partit del dia 7 de gener en què rebrem al C. E. Moià a casa nostra,  el tercer classificat d’aquest grup V de Tercera Catalana. De cara a aquest partit esperem comptar amb la presència del pitxitxi garriguenc, Alberto García, que es perdé el partit a Sant Hipòlit per lesió, i recuperar al sancionat Jordi Sola; dues baixes importants en el partit d’aquesta jornada.

Ens veiem el 7 de gener al Municipal de la Garriga amb aquest partit important davant el Moià, però abans cal desitjar unes bones festes a tota la família de l’Olímpic i esperar començar l’any amb força il·lusió i sort per aquest campionat de lliga.

Sang i passió. Visca l’Olímpic!!

Pedro Prieto Bernabéu

Resultats_i_class_olimpic_JORNADA_14

 

RESULTATS EQUIPS OLÍMPIC

resultats_17_i_18_de_desembre

Article anteriorL’inici
Article següentAmb el Grup Il·lusió, cap nen sense una joguina
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.