La Garriga Digital

La garriguenca Mònica Moreira protagonitza el curtmetratge Código 2207

Mnica_Moreira

L’actriu de la Garriga Monica Moreira encapçala el repartiment del curtmetratge Código 2207, un projecte de dotze estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona. El rodatge s’ha dut a terme durant el mes de setembre a localitzacions com Cercs (Berga), Piera (Anoia), Sabadell (Vallès Occidental) i al mateix campus de la UAB. 

La història gira al voltant de la Sara, interpretada per Mònica Moreira, que investiga la sospitosa conducta d’una central nuclear. L’actriu destaca “la seriositat i els ànims” que l’equip posa en el projecte, que malgrat ser un grup d’estudiants segueixen tot el procés d’un curt professional.

El director de Código 2207, Koldo Carranza, explica que “no és la típica pel·lícula de denúncia mediambien­tal, és un poema audiovisual sobre com de vulnerables som davant els pode­rosos”. Tot englobat dins el projecte 8 curtmetratges, un seguit de ficcions mediambientals que han engegat els estudiants de quart curs de la Llicencia­tura en Comunicació Audiovisual. Els membres de l’equip expliquen tan a Facebook i Twitter com al seu blog les fases de producció del curt.

Es poden seguir a:

www.facebook.com/codigo2207

www.twitter.com/codigo2207

http://codigo2207.wordpress.com/

Exit mobile version