La FUMH ajudarà els emprenedors en la recerca de recursos

0
fumh_icic

Avui a la seu de la Fundació Universitària Martí l’Humà (FUMH) el Sr. Antoni Vallès, Director Comercial de l’ICF, en Jordi Salayet, Responsable de l’Aula d’Empreses de FUMH i en Frederic Moreno, Promotor Financer de la FUMH,  han  exposat com la Fundació pot ajudar en la recerca de recursos financers per als projectes de futur, i l’oferta de finançament del ICF davant de més de 50 empresaris i emprenedors de la comarca.

La Fundació, com a Promotor Financer, analitzarà i estudiarà la viabilitat de cada projecte presentat mitjançant un equip de 9 promotors financers. Aquest equip d’agents analitzarà la viabilitat de cada projecte o necessitat de finançament, decidint dins de l’oferta de finançament de l’ICF quina és la línia més adient per a cada empresa, comerç, autònom, emprenedor…

L’oferta, a grans trets, s’articula en 5 línies de finançament: ICF Crèdit, avals per circulant, línia inversió, línia capitalització i línia I+i. Les condicions són avantatjoses atesa l’existència de productes de finançament des del punt de vista de la disponibilitat de recursos (liquiditat), com dels tipus d’interès aplicats (euribor + 325 punts bàsics).

FUMH

A la fotografia, d’esquerra a dreta: Sr. Frederic moreno, Sr. Antoni Vallès i Sr. Jordi Salayet

Article anteriorLa Garriga, t’esperem!
Article següentEl pessebre del CEG, a punt
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.