La FUMH ajudarà els emprenedors en la recerca de recursos

0
136

Avui a la seu de la Fundació Universitària Martí l’Humà (FUMH) el Sr. Antoni Vallès, Director Comercial de l’ICF, en Jordi Salayet, Responsable de l’Aula d’Empreses de FUMH i en Frederic Moreno, Promotor Financer de la FUMH,  han  exposat com la Fundació pot ajudar en la recerca de recursos financers per als projectes de futur, i l’oferta de finançament del ICF davant de més de 50 empresaris i emprenedors de la comarca.

La Fundació, com a Promotor Financer, analitzarà i estudiarà la viabilitat de cada projecte presentat mitjançant un equip de 9 promotors financers. Aquest equip d’agents analitzarà la viabilitat de cada projecte o necessitat de finançament, decidint dins de l’oferta de finançament de l’ICF quina és la línia més adient per a cada empresa, comerç, autònom, emprenedor…

L’oferta, a grans trets, s’articula en 5 línies de finançament: ICF Crèdit, avals per circulant, línia inversió, línia capitalització i línia I+i. Les condicions són avantatjoses atesa l’existència de productes de finançament des del punt de vista de la disponibilitat de recursos (liquiditat), com dels tipus d’interès aplicats (euribor + 325 punts bàsics).

FUMH

A la fotografia, d’esquerra a dreta: Sr. Frederic moreno, Sr. Antoni Vallès i Sr. Jordi Salayet

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.