El documental #ÒMNIUM50A es preestrena a 25 localitats catalanes

0
50_anys_mnium

Òmnium Cultural preestrenarà aquesta setmana el documental ‘#Òmnium50A’, realitzat pel programa Sense ficció de TV3, a 25 localitats d’arreu de Catalunya. D’aquesta manera l’entitat aposta, una vegada més, per portar la seva activitat arreu del territori i, en aquest cas, de forma simultània. ‘#Òmnium50A’ repassa els 50 anys de l’entitat, destaca alguns dels episodis més importants de la seva història i apunta els debats més profunds que Òmnium i el catalanisme afronten en l’actualitat. Els actes serviran també per presentar el llibre que l’entitat ha editat per commemorar els 50 anys de la seva fundació, en el qual 84 personalitats d’arreu del país han ofert un regal a Òmnium Cultural per la seva llarga trajectòria.

A la Garriga, la preestrena es farà a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música el proper divendres dia 16 de desembre a les 8 del vespre. L’acte és gratuït i obert tant a persones sòcies com no sòcies. No cal dir que la Secció local de la Garriga estarà encantada de gaudir de la vostra presència en un dia com aquest, que també és especial per a nosaltres atès que és l’únic indret del Vallès Oriental on es preestrena el documental.

Llista de localitats on es projectarà el documental: Amposta, Badalona, Barcelona, Berga, Camprodon, Figueres, Girona, l’Hospitalet de Llobregat, la Garriga, la Seu d’Urgell, Lleida, Manresa, Olot, Pinell del Brai, Reus, Rubí, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Sant Martí de Tous, Santa Coloma de Farners, Solsona, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Vic, Vilafranca del Penedès.

Oriol Ramon

Secretari de la Secció local de la Garriga – Alt Congost

Article anteriorL’Escolania Parroquial Sant Esteve està de festa!
Article següentLa Garriga, present a la constitució de l’Associació de Municipis per la Independència
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.