Pressupostos municipals “oberts al públic”

0
Euros1

Segons informa l’Ajuntament de la Garriga al seu web, el proper dissabte 17 de desembre els pressupostos municipals per al 2012 seran explicats en un acte obert al públic titulat “Audiència pública de l’avantprojecte dels pressupostos”, que segons s’indica, pretén “explicar a la ciutadania com estan les arques municipals i com s’organitzaran els comptes pel 2012”.

L’acte, que es realitzarà al Teatre El Patronat a les set de la tarda, segons fonts municipals “vol ser un primer pas cap una participació real dels garriguencs i garriguenques en les grans actuacions que es duguin a terme en el municipi”.

A tal efecte, s’habilitarà una adreça de correu electrònic (pressupostos2012@ajlagarriga.cat) a través de la qual es podran fer arribar propostes i aportacions fins el dia 10 de gener, les quals seran “convenientment estudiades i es respondran amb el posicionament del Govern”.

Article anteriorLa Garriga amb la Marató de TV3
Article següentQuè és una emergència?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.