Participació garriguenca al torneig “Gols vs. SIDA”

0
olimpic_lg

Organitzat pel Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17, que estàintegrat pels ajuntaments de l’Ametlla del Vallès, la Garriga, les Franqueses del Vallès i Figaró-Montmany, el passat dissabte 10 de desembre es va celebrar al camp de futbol Josep Costa de l’Ametlla del Vallès el torneig de futbol 7 “Gols vs. SIDA”, amb motiu del Dia Mundial Contra la SIDA, que fou el primer de desembre.

Aquest va ser una acte pensat per sensibilitzar a la població, especialment als joves, sobre aquesta problemàtica, doncs l’esport és una eina a través de la qual es pot realitzar una tasca de prevenció efectiva entre aquest segment de la població.

El torneig va comptar amb la participació dels dos equips de l’Ametlla, AEA Ametlla i CF Ametlla, així com l’Olímpic de la Garriga, l’Associació Dianova, el CD Figaró i un altre equip convidat, que al llarg de la jornada varen competir entre ells.

La final del torneig la varen protagonitzar els dos equips ametllatans, i l’AEA es va proclamar campió després de vèncer a la tanda de penals.

Tots els equips varen rebre com a obsequi una copa commemorativa. L’Associació Dianova, a més, va ser guardonada amb el trofeu a l’esportivitat, i el jugador del CF Ametlla Dani Cáceres va rebre la distinció de màxim golejador del torneig. Tots els trofeus varen ser lliurats per la regidora d’Esports i Ensenyament de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, Roser Ametller.

A tot plegat, però, val a dir que el futbol no va ser l’únic protagonista de la jornada, doncs el Pla C17 va instal·lar la seva carpa amb material promocional de la salut i va organitzar el sorteig d’una panera. També es va habilitar un espai lúdic amb Dj’s de les Franqueses i de la Garriga, que varen col·laborar de forma altruista amb la iniciativa.

A la fotografia: Membres de l’Olímpic la Garriga participants en el torneig

Ajuntament de l’Ametlla del Vallès

 

Article anteriorBona acollida del I Taller de Tions
Article següentLa Garriga amb la Marató de TV3
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.