La Garriga amb la Marató de TV3

0
logo_programa_lamarato-full

El diumenge 18 de desembre TV3 organitza la vintena edició de la Marató, que enguany està dedicada a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits.

Per tal de donar suport a aquesta iniciativa i recaptar fons, diferents entitats i institucions de la Garriga han organitzat un seguit d’actes, que detallem a continuació:

“Un regal per la Marató” > Com cada any, les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu van realitzar manualitats el primer dia de desembre per després vendre-les als familiars i centre el personal de la Llar.

“Participa a la Marató solidària” > Tots els alumnes, des d’infantil fins als de batxillerat del Col·legi Internacional SEK Catalunya, faran una marató simbòlica per recaptar fons per a La marató de TV3 el dia 15 de desembre. Abans de córrer, s’haurà treballat el tema dels trasplantaments, així com el valor de la solidaritat.

“Futbol 3×3 i futbol tennis” > L’Olímpic la Garriga organitza el 18 de desembre competicions de futbol per edats en partits entre equips formats per 3 persones a la plaça de Can Dachs. També es podrà jugar a tennis amb els peus en equips de 2 o 3 persones. Hi haurà venda de pilotes a benefici de La Marató de TV3.

“Cantada de Nadales” > Els alumnes de l’escola Tagamanent oferiran una cantada de nadales oberta a tot el públic el dia 21 de desembre a la mateixa escola. Tot seguit, se celebrarà una tómbola i un berenar, els beneficis dels quals es destinaran a La Marató 2011.

Article anteriorParticipació garriguenca al torneig “Gols vs. SIDA”
Article següentPressupostos municipals “oberts al públic”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.