Assessoria punxa i s’allunya dels primers llocs

0
Jornada_8_Class_AAFSG

Si d’aquestes vuit primeres jornades de lliga se’n pot extreure una conclusió és que aquell equip que cometi menys errors serà qui s’endugui el títol de campió. De fet, molts dels últims guanyadors ja ho varen ser per molt poca diferència amb el segon i sembla que enguany no serà una excepció.

Així les coses, la gran novetat d’aquesta vuitena jornada als llocs capdavanters és l’ensopegada d’Assessoria Congost (4t, 18 punts) davant Coemmo (6è, 18 punts) per 5 gols a 6, que els allunya a quatre punts del tercer classificat, Little Italy (22) i del segon, Moya (22), i a sis de l’intractable líder, el Tramonto (24 punts).

El Tramonto, doncs, es va desfer amb solvència per 7 gols a 1 del Sàhara (14è, 7 punts), que paga cara la seva manca de rigor defensiu. Per la seva banda, Moya Advocats va suar de valent per derrotar el Trull (10è, 11 punts) per 2 a 1 i Little Italy va golejar els Black Mambas 9 a 1 en un partit plàcid pels jugadors de la popular pizzeria de la Garriga.

Ja en cinquena posició hi ha els nois de la Cafeteria Ca n’Illa (18 punts), que es van desfer sense pietat d’un dèbil Tagamanent que encara no ha puntuat en aquest campionat (17è, 0 punts). Els guanyadors d’aquest partit fan encara més extensa la ratxa de victòries, doncs no han perdut cap punt des de la segona jornada, quan van caure davant el Tramonto.

Amb 16 punts, i instal·lat còmodament en setena posició, hi trobem TJ Automoció, que es va desfer per la mínima (4 a 5) del seu immediat perseguidor, els sempre complicats El Pont de Can Noguera (8è, 13 punts). Així les coses, amb un punt menys, i marcant el límit de la primera meitat de la classificació que dóna dret a jugar la segona volta de la lliga amb opcions pel títol, hi ha El Cau (12 punts) que va golejar amb contundència el tercer dels equips que encara no han puntuat enguany, el Kalypolis. El resultat, doncs, 6 a 1 a favor d’El Cau.

Believit (12è, 9 punts) va sumar la seva tercera victòria de la temporada a costa del cuer, el Nostradamus (18è, 0 punts), després de guanyar per 3 gols a 4 i segueixen empatats a punts amb L’Illot FC, que no va voler ser menys i va guanyar els nois del Bar la Plaça en un interessant “duel de bars” que va acabar 3 a 5.

Alguns dels partits de la novena jornada ja s’han jugat, però fins que no disposem de les dades facilitades per l’Associació d’Amics del Futbol Sala de la Garriga no les podrem oferir a La Garriga Digital.cat. Per anar fent boca, però, aquesta nit hi ha més enfrontaments, com sempre, al SEK, entre els que destaca una repetició del partit decisiu de la lliga passada amb sabor a venjança: Coemmo contra Moya Advocats. Podeu consultar els horaris sota aquestes línies.

Horaris_fins_19_des_2011

Article anteriorQuè és una emergència?
Article següentL’Escolania Parroquial Sant Esteve està de festa!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.