Cap d’Any sota mínims a la Garriga

0
Alex_Valiente_03

Fa uns mesos el titular d’un diari comarcal ens deixava clar que era gràcies a l’aportació de les entitats que la Festa Major de la Garriga havia estat un èxit. El treball incansable d’aquesta participació de les entitats és sinònim d’èxit a qualsevol activitat que es desenvolupi a la nostra població. Naturalment, també aquest èxit és fruit del treball de la Comissió de Festa Major.

Sembla que aquesta serà la tònica dels propers 4 anys. Esforços per part de les entitats. Però aquest esforç s’haurà de doblar perquè el govern municipal sembla que no posarà les coses fàcils.

Això es pot constatar amb l’activitat de la festa de Cap d’Any. Arrel d’una pregunta que vam formular des del públic fa dos plenaris es va demostrar una manca de previsió pel que fa a aquesta festa, com si els i les joves de la Garriga no siguem una prioritat per a aquest equip de govern.

A la manca de previsió s’hi uneix una rebaixa de la subvenció per a l’organització i una pujada de les peticions a l’entitat organitzadora, que haurà d’assumir la neteja exterior, el servei d’ambulància, la seguretat i el servei de lampisteria de guàrdia, a més de la publicitat i de la contractació dels grups de música. A canvi, del preu de l’entrada que val 10 euros, l’Ajuntament en rebrà el 50% i l’entitat organitzadora un altre 50%. Però l’entitat haurà d’assumir el cost de la consumició que regalen amb l’entrada.

Però el que més problemes causa a les entitats que vulguin organitzar aquesta festa és el temps. El procés de resolució finalitza dilluns vinent. Això vol dir que l’entitat organitzadora tindrà dos setmanes per a organitzar el Cap d’Any. Impressió de cartells, contractació de grups de música, treballs d’impremta, preparació de la barra… I el més important! La venda d’entrades!

Les entitats juvenils es podrien veure amb la tessitura de no presentar projecte. Entenem que l’Ajuntament a aquestes alçades no té un pla B si això succeís. Això fa que les entitats juvenils no puguin deixar de banda el Cap d’Any garriguenc que es celebra des de fa anys amb un èxit sense precedents. Si les entitats decidissin donar l’esquena a aquesta celebració el perjudicat no seria l’Ajuntament, sinó els i les joves del nostre municipi que, després de molts anys, es quedarien sense la celebració de Cap d’Any. Aquest fet també suposaria un perill, doncs la nit de Cap d’Any és una de les que registra més accidents de trànsit a les nostres carreteres per la barreja d’alcohol i conducció.

Des d’aquest espai el PSC de la Garriga vol agrair a l’entitat que finalment es faci càrrec de la organització del Cap d’Any l’esforç que fa pel jovent de la Garriga organitzant aquesta festa. Aquest any l’esforç és doble. Així que amb aquestes línies volem que sapigueu que la nostra felicitació és doble també!

Article anteriorTemps de Nadal
Article següentCampanya de donació de sang a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.