“Esquerra a la cruïlla”, el llibre amb més presentacions públiques de Malhivern

0
erc_cruilla_bq11

El llibre Esquerra a la cruïlla, publicat el passat mes de setembre per Malhivern és el llibre amb més presentacions públiques dels que ha editat fins ara l’editorial des de la seva creació. Fins ara s’han fet presentacions a la Garriga, Caldes de Montbuí, Granollers, Vic, Barcelona i Girona. Properament hi ha previst fer-ne a Vilafranca del Penedès i a Lliçà d’Amunt.  A punt d’exahurir-se la primera edició del llibre, l’editorial està estudiant la seva reedició, atès que des de diverses comarques ens arriben constantment peticions per a presentar-lo en societat.

Tot i que entre els autors hi ha visions discrepants i, àdhuc, oposades sobre les causes que van dur Esquerra a la davallada electoral del darrer cicle el llibre està tenint una acceptació important entre la societat civil i no únicament en el món independentista, ja que la independència dels analistes que hi han escrit és la garantia de solvència contra el perill de parcialitat que podria tenir un llibre d’aquestes característiques. Aquest fet es tradueix en el notable ressò que el llibre ha obtingut en diversos mitjans de comunicació nacionals i comarcals. 

Amb l’objectiu de contribuir al debat serè en el sí de les forces polítiques catalanes, Editorial Malhivern preveu la publicació abans de Sant Jordi del llibre “La transició nacional”, en el qual hi escriuen personalitats polítiques de CiU del màxim relleu: Artur Mas, Carles Campuzano, Ramon Tremosa, Agustí Colomines, Jordi Turull i diversos alcaldes i alcaldesses joves de la federació que constitueixen el relleu generacional de CDC i d’Unió.

Article anteriorS’inaugura l’exposició “Estados de luz” de Jaime Moroldo
Article següentFesta de la Llum marca l’inici de la campanya de Nadal
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.