L’ADF de Montseny-Congost guanya un accèssit dels XV Premis de prevenció d’incendis forestals

0
premis_adf

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) del Bruc i Puig de l’Àliga van obtenir els premis de prevenció d’incendis forestals que cada any convoca la Diputació de Barcelona, que va lliurar el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, en una festa que va aplegar més de 500 persones a Vilanova i la Geltrú. Enguany optaven als premis 14 candidatures.

El Premi Rossend Montané, a la millor obra o projecte de prevenció, dotat amb 4.800 euros, va ser per l’ADF del Bruc, que actua sobre la totalitat del territori forestal d’aquest municipi. L’accèssit de 1.800 euros va correspondre a l’ADF de Sant Salvador de Guardiola.    

Pel que fa al premi Palestra a la millor organització, premiat també amb 4.800 euros, va correspondre a l’ADF de Puig de l’Àliga, formada pels municipis de Canyelles, Vilanova i la Geltrú, Castellet i la Gornal i Santa Margarida i els Monjos. L’accèssit d’aquest premi, dotat també amb 1.800 euros, se’l va endur l’ADF de Montseny Congost.

El Premi d’Honor Joaquim M. De Castellarnau, de reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, va recaure en aquesta XV edició en Francesc Solé vinculat a l’ADF Rossend Montané d’Olèrdola i membre fundador de la Federació d’ADF’s Penedès-Garraf.

L’acte de lliurament va estar presidit pel president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, acompanyat per l’alcaldessa de Vilanova i la GeltrúNeus Lloveras, i pel vicepresident tercer i diputat de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Josep Llobet.

L’ADF Monteny Congost, que agrupa els municipis de Cànoves i Samalús, Figaró Montmany, La Garriga, Granollers, L’Ametlla del Valles i les Franqueses del Vallès, ha presentat enguany un treball que reflexa les activitat d’aquest any vistes des de la perspectiva d’un voluntari, amb els seus cometaris i sensacions.

Voldríem donar les gracies a l’ esforç de tot el voluntariat de tota l’ ADF MONTSENY CONGOST  durant tots aquest anys . Felicitats a Tots

                                            

Assoc.Voluntaris Protecció Civil-Adf Montseny Congost La Garriga

C/ Sant Francesc nº1 08530La Garriga

Article anteriorTribuna Universitària de la FUMH
Article següentS’inaugura l’exposició “Estados de luz” de Jaime Moroldo
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.