Tribuna Universitària de la FUMH

0
pujol_fumh

Amb la participació del M. Hble. Sr. Jordi Pujol, la Fundació Universitària Martí l’Humà va inaugurar dijous dia 1 de desembre la seva Tribuna Universitària amb un sopar col·loqui a l’Hotel Balneari Blancafort de la Garriga, al qual han assistit vuitanta persones, bàsicament empresaris del Vallès Oriental.

El tema central del debat ha estat la relació Catalunya – Espanya després de la sentència del Tribunal Constitucional que ha mutilat l’Estatut d’autonomia aprovat pel Parlament de Catalunya i per una majoria de ciutadans en referèndum, la insuficiència financera i, particularment, el dèficit fiscal.

A partir de les reflexions que el president Pujol va formular en la seva conferència Residuals o Independents? posteriorment publicada, el convidat ha anat desgranant els seus punts de vista en relació a les perspectives de futur de Catalunya i d’Espanya i sobre les dificultats de construir un encaix del nostre país en el marc de l’Estat sense haver de deixar pel camí aspectes rellevants de la pròpia identitat, la capacitat de decidir o el nostre creixement econòmic, avui xuclat en nom d’una solidaritat que fins ara ens ha empobrit i no ha estat capaç d’estimular el creixement econòmic dels territoris receptors.

La Tribuna Universitària de la FUMH és una iniciativa que s’anirà replicant periòdicament amb persones convidades del màxim nivell, tant en l’àmbit polític, com econòmic.

FUMH

 A la fotografia: De dreta a esquerra: Sra. Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga, Molt Hble. Sr. Jordi Pujol, Sra. Marta Ferrusola, Sr. Santiago Cucurella, director de la FUMH i Sr. Joan Sariol, vicepresident de la FUMH

Article anteriorCap a on va Catalunya
Article següentL’ADF de Montseny-Congost guanya un accèssit dels XV Premis de prevenció d’incendis forestals
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.