Gospel Joy La Garriga presenta el seu primer disc Seasons of Joy

0
gospel_joy

El grup Gospel Joy La Garriga presentarà aquest dissabte dia 3 el seu primer disc Seasons of Joy. Dirigits per Ivan Sanmartín, la formació musical s’està consolidant a la comarca degut al seu ampli repertori musical amb temes clàssics de la tradició espiritual negra, com autors de gospel més actuals com Kirk Franklin o Emmanuel Djob fins a composicions pròpies del mateix director del cor.

“Tard o d’hora, tot grup musical ha de passar per l’estudi i gaudir-ne i el resultat sempre és com un regal i un record de per vida. Al marge de les actuacions en directe, el disc és una bona manera de demostrar el que sabem fer després de tants anys d’assajos i dedicació”, ha afirmat el director de Gospel Joy, Ivan Sanmartín.

Aquest dissabte Gospel Joy La Garriga oferirà un complet repertori que farà vibrar les parets del Patronat de la Garriga, a les 20,30h.. Com és habitual en els seus concerts, els assistents no podran estar-se de picar de mans o cantar alguns dels temes que el cor oferirà al llarg de més d’una hora d’actuació. Amb una energia i positivisme propis d’aquest estil de música, el grup Gospel Joy no deixa indiferent al públic que assisteix als seus concerts.

Gospel Joy La Garriga neix a finals del 2000 quan un petit grup de persones comencen a entrar al món apassionant del Gospel. El projecte el va engegar el pianista Moisès Martínez. Actualment, i des de ja fa 8 anys, el director del cor és l’Ivan Sanmartín, músic que a més de conduir aquest cor format per més d’una trentena de cantaires de diverses edats, també toca en diverses formacions professionals com la banda d’Ska Sin papeles o la fanfàrria Always Drinking Marching Band.

Gospel Joy La Garriga

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.