Gospel Joy La Garriga presenta el seu primer disc Seasons of Joy

0
330
gospel_joy

El grup Gospel Joy La Garriga presentarà aquest dissabte dia 3 el seu primer disc Seasons of Joy. Dirigits per Ivan Sanmartín, la formació musical s’està consolidant a la comarca degut al seu ampli repertori musical amb temes clàssics de la tradició espiritual negra, com autors de gospel més actuals com Kirk Franklin o Emmanuel Djob fins a composicions pròpies del mateix director del cor.

“Tard o d’hora, tot grup musical ha de passar per l’estudi i gaudir-ne i el resultat sempre és com un regal i un record de per vida. Al marge de les actuacions en directe, el disc és una bona manera de demostrar el que sabem fer després de tants anys d’assajos i dedicació”, ha afirmat el director de Gospel Joy, Ivan Sanmartín.

Aquest dissabte Gospel Joy La Garriga oferirà un complet repertori que farà vibrar les parets del Patronat de la Garriga, a les 20,30h.. Com és habitual en els seus concerts, els assistents no podran estar-se de picar de mans o cantar alguns dels temes que el cor oferirà al llarg de més d’una hora d’actuació. Amb una energia i positivisme propis d’aquest estil de música, el grup Gospel Joy no deixa indiferent al públic que assisteix als seus concerts.

Gospel Joy La Garriga neix a finals del 2000 quan un petit grup de persones comencen a entrar al món apassionant del Gospel. El projecte el va engegar el pianista Moisès Martínez. Actualment, i des de ja fa 8 anys, el director del cor és l’Ivan Sanmartín, músic que a més de conduir aquest cor format per més d’una trentena de cantaires de diverses edats, també toca en diverses formacions professionals com la banda d’Ska Sin papeles o la fanfàrria Always Drinking Marching Band.

Gospel Joy La Garriga

Article anteriorEl comerç garriguenc i la campanya de Nadal
Article següentGustperiències
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.