El comerç garriguenc i la campanya de Nadal

0
156

Ja fa aproximadament dotze mesos que les obres del centre varen finalitzar. L’any passat hi va haver certa controvèrsia pel fet que alguns comerciants d’aquesta zona es van queixar de que l’estat del centre, encara en obres, perjudicava la campanya de nadalenca, ja de per si complicada pels efectes implacables de la crisi econòmica que ens assota.

Un any després, amb el centre del poble ja obert i consolidat, els negocis d’aquest emplaçament no es trobaran amb els mateixos impediments i de ben segur que podran fer una campanya de Nadal ben lluïda.

En aquest mitjà de comunicació hem publicat més d’un article de gent diversa destacant les virtuts del comerç de proximitat, i ens hem fet ressò amb molt de gust de totes les activitats que han realitzat les associacions de comerciants del poble, doncs creiem que tots els negocis, empreses i associacions de la Garriga ens hem d’ajudar els uns als altres en un moments tan difícils com els actuals. És per això que esperonem a tots els garriguencs a optar pel comerç local de proximitat com a primer opció.

Així les coses, l’enquesta que us proposem pels propers dies, és la següent:

“Tens previst fer les compres de Nadal als comerços de la Garriga?”

Sí, totes / Sí, algunes / No, cap / No ho sé

No ho dubtis i participa!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.