Sobre l’escola bressol “Les Caliues”

0
escola_bressol

El curs passat vaig estar treballant a l’escola bressol de la Garriga “Les Caliues” fent una substitució.

Primerament, volia agrair l’amabilitat de tots els pares i mares i de les meves companyes de feina. Vaig estar-hi treballant molt a gust, però un incident de l’últim mes em va fer marxar amb un mal gust de boca.

Un dia de juny, durant la sortida dels nens i nenes (16.45h.-17.15h.) es va escapar un nen per un forat del pati de l’escola. La direcció de l’escola ens va comunicar que no explicaríem el fet tal i com havia passat ja que es jugaven guanyar el concurs per seguir gestionant l’escola bressol.

Això va fer que la meva relació amb la directora no fos com al principi, ja que ens feia culpables només a les educadores del que havia passat i no feia menció en cap moment del desperfecte tan perillós que hi havia al pati de l’escola. A més, en aquell moment jo estava canviant a dos nens que s’havien fet pipí i no estava al pati.

Aquesta tensió final va provocar que la directora enviés un informe negatiu a la cooperativa SUARA de la meva feina feta durant els 8 mesos que hi vaig estar.

Penso que no s’han de barrejar temes personals amb laborals, i que la directora del centre ha actuat amb molt poca professionalitat.

Andrea Cerdà

Article anteriorPropera fundació del col·lectiu JNC a la Garriga
Article següentLa FUMH i l’ICF signen un conveni per ajudar a la petita i mitjana empresa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.