L’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, a la Garriga el proper dijous

0
128

De la mà d’Òmnium Cultural de la Garriga, i amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, pronunciarà el proper dijous dia 1 de desembre, al teatre El Patronat de la Garriga, una conferència titulada “Cap on vas, Catalunya?”.

A la conferència, que començarà a dos quarts de vuit del vespre, també hi intervindrà el garriguenc Àngel Castiñeira, director de l’Observatori de Valors-Fundació Lluís Carulla i de la Càtedra de Lideratges i Governança Democràtica d’Esade-URL.

cartell_pujol

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.