La FUMH i el Museu del Vidre de Vimbodí

0
315

El proppassat mes de novembre, al Museu del Vidre de Vimbodí i Poblet, va tenir lloc el lliurament de la placa commemorativa de “Museu vivent” atorgada per la Fundació Universitària Martí l’Humà (FUMH) a través de la seva Aula de Promoció Cultural. Aquesta distinció- de nova planta- a la FUMH pretén donar a conèixer, divulgar i incentivar el manteniment d’aquelles activitats artesanals, amb llurs procediments i formes ancestrals, que estan en greu perill d’extinció i que ens caracteritzen com a país.

El vidre català a Vimbodí i Poblet, i concretament al seu Museu , és un model admirable d’estima al fet artesanal i també l’únic museu on es pot gaudir de demostracions en directe de llur procés de producció. És per això que fem homenatge a l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet i el seu Mestre Vidrier Paco Ramos que fan possible que avui els nostres fills puguin gaudir d’un fet d’extraordinària singularitat a casa nostra. Allà, també podreu adquirir les peces artesanals a preus accessibles per totes les butxaques.

Ensems, la Fundació Universitària Martí l’Humà, va rebre de mans de l’Alcalde de Vimbodí i Poblet Lluís Grau i Palau, 6 peces de vidre artesanal per a incrementar el futur fons museístic del nostre projecte de “Museu de Museus vivents” de la FUMH a la Garriga.

FUMH

Fotografia: Al centre, i amb la placa de “Museu Vivent”, l’alcalde de Vimbodí i Poblet Lluís Grau i Palau i el Mestre Vidrier Paco Ramos. L’acompanyen l’Albert Benzecry, regidor de cultura de la Garriga i en Joan Sariol, vicepresident de la FUMH, amb altres membres del projecte.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.