La FUMH i el Museu del Vidre de Vimbodí

0
fumh_vidre

El proppassat mes de novembre, al Museu del Vidre de Vimbodí i Poblet, va tenir lloc el lliurament de la placa commemorativa de “Museu vivent” atorgada per la Fundació Universitària Martí l’Humà (FUMH) a través de la seva Aula de Promoció Cultural. Aquesta distinció- de nova planta- a la FUMH pretén donar a conèixer, divulgar i incentivar el manteniment d’aquelles activitats artesanals, amb llurs procediments i formes ancestrals, que estan en greu perill d’extinció i que ens caracteritzen com a país.

El vidre català a Vimbodí i Poblet, i concretament al seu Museu , és un model admirable d’estima al fet artesanal i també l’únic museu on es pot gaudir de demostracions en directe de llur procés de producció. És per això que fem homenatge a l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet i el seu Mestre Vidrier Paco Ramos que fan possible que avui els nostres fills puguin gaudir d’un fet d’extraordinària singularitat a casa nostra. Allà, també podreu adquirir les peces artesanals a preus accessibles per totes les butxaques.

Ensems, la Fundació Universitària Martí l’Humà, va rebre de mans de l’Alcalde de Vimbodí i Poblet Lluís Grau i Palau, 6 peces de vidre artesanal per a incrementar el futur fons museístic del nostre projecte de “Museu de Museus vivents” de la FUMH a la Garriga.

FUMH

Fotografia: Al centre, i amb la placa de “Museu Vivent”, l’alcalde de Vimbodí i Poblet Lluís Grau i Palau i el Mestre Vidrier Paco Ramos. L’acompanyen l’Albert Benzecry, regidor de cultura de la Garriga i en Joan Sariol, vicepresident de la FUMH, amb altres membres del projecte.

Article anteriorEls entrepans de Berlín
Article següentEl Tramonto marca la pauta; els perseguidors no afluixen
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.