Presentació de les guies GUIMO a la plaça de l’Església

0
guies_02

Per mostrar les millores i el funcionament de les guies turístiques mòbils GUIMO, i apropar aquesta eina de coneixement de l’entorn, del patrimoni i de la història de la Garriga a tothom qui hi estigui interessat, l’Àrea de Patrimoni instal·larà una taula informativa a la plaça de l’Església el proper dissabte 26 de novembre. La parada es podrà visitar de deu del matí a les dues del migdia i, a les hores en punt, es farà es farà una petita demostració del funcionament de les GUIMO, tot recorrent part d’algun dels itineraris que s’ofereixen.

Descobrir el patrimoni a través de les noves tecnologies

Les GUIMO són petites computadores portàtils que funcionen a través d’una connexió GPS i permeten fer rutes autoguiades. Són ideals per a vistes individuals, en família o en grups d’un màxim de tres o quatre persones, i es poden llogar al Centre de Visitants. Amb elles, el públic pot descobrir els quatre itineraris turístics que s’ofereixen per només 5 euros.

Les rutes, que es poden fer a peu o en bicicleta, aprofundeixen en diferents aspectes del poble, com són l’antiguitat i l’edat mitjana, l’època moderna, el termalisme i l’estiueig o la memòria històrica. A cada punt d’interès les guies ofereixen una explicació locutada acompanyada d’un vídeo.

Presentació específica per a la premsa

A les dotze del migdia es farà una presentació per a la premsa, on es mostrarà als mitjans de comunicació el funcionament i les possibilitats de les GUIMO. La presentació per a periodistes també inclourà un petit recorregut per ensenyar com fer anar les guies i descobrir tot allò que ofereixen a la població.

OAMC

Article anteriorÉs emprenedora la joventut?
Article següentInauguració de la segona fase del projecte de museïtzació del camp de Rosanes
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.