Presentació de les guies GUIMO a la plaça de l’Església

0
138

Per mostrar les millores i el funcionament de les guies turístiques mòbils GUIMO, i apropar aquesta eina de coneixement de l’entorn, del patrimoni i de la història de la Garriga a tothom qui hi estigui interessat, l’Àrea de Patrimoni instal·larà una taula informativa a la plaça de l’Església el proper dissabte 26 de novembre. La parada es podrà visitar de deu del matí a les dues del migdia i, a les hores en punt, es farà es farà una petita demostració del funcionament de les GUIMO, tot recorrent part d’algun dels itineraris que s’ofereixen.

Descobrir el patrimoni a través de les noves tecnologies

Les GUIMO són petites computadores portàtils que funcionen a través d’una connexió GPS i permeten fer rutes autoguiades. Són ideals per a vistes individuals, en família o en grups d’un màxim de tres o quatre persones, i es poden llogar al Centre de Visitants. Amb elles, el públic pot descobrir els quatre itineraris turístics que s’ofereixen per només 5 euros.

Les rutes, que es poden fer a peu o en bicicleta, aprofundeixen en diferents aspectes del poble, com són l’antiguitat i l’edat mitjana, l’època moderna, el termalisme i l’estiueig o la memòria històrica. A cada punt d’interès les guies ofereixen una explicació locutada acompanyada d’un vídeo.

Presentació específica per a la premsa

A les dotze del migdia es farà una presentació per a la premsa, on es mostrarà als mitjans de comunicació el funcionament i les possibilitats de les GUIMO. La presentació per a periodistes també inclourà un petit recorregut per ensenyar com fer anar les guies i descobrir tot allò que ofereixen a la població.

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.