Avui i demà, Gran Recapte d’Aliments a la Garriga

0
181

L’any passat ja va ser tot un èxit a la Garriga la recollida d’aliments organitzada per la Fundació Banc dels Aliments on, tothom qui ho desitgés, podia fer les seves donacions en forma de menjar per a la gent més necessitara a una parada instal·lada al supermercat Caprabo de ca n’Illa. La iniciativa va aconseguir recaptar més de 400.000 kg arreu del territori català i enguany esperen arribar a doblar aquesta xifra.

Per tal d’aconseguir-ho, aquest any han estat més els supermercats que s’han sumat a aquesta iniciativa, de manera que a la Garriga hi haurà dues parades, el 25 i 26 de novembre, als supermercats Caprabo i Lidl. En total es mobilitzaran uns 7.000 voluntaris per a cobrir la multitud de parades que hi haurà a tot Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.