Avui i demà, Gran Recapte d’Aliments a la Garriga

0
recapte_aliments

L’any passat ja va ser tot un èxit a la Garriga la recollida d’aliments organitzada per la Fundació Banc dels Aliments on, tothom qui ho desitgés, podia fer les seves donacions en forma de menjar per a la gent més necessitara a una parada instal·lada al supermercat Caprabo de ca n’Illa. La iniciativa va aconseguir recaptar més de 400.000 kg arreu del territori català i enguany esperen arribar a doblar aquesta xifra.

Per tal d’aconseguir-ho, aquest any han estat més els supermercats que s’han sumat a aquesta iniciativa, de manera que a la Garriga hi haurà dues parades, el 25 i 26 de novembre, als supermercats Caprabo i Lidl. En total es mobilitzaran uns 7.000 voluntaris per a cobrir la multitud de parades que hi haurà a tot Catalunya.

Article anteriorCom combinar eficiència i energies renovables
Article següentLa CUP proposa avançar cap a una “transició democràtica” als Països Catalans
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.