Concert benèfic de gospel a l’Ametlla

0
poster_concert_gospel

La petita ONG de voluntaris Amics de Santo Tomás i Somotillo organitza el proper diumenge 27 de novembre a les 18:30h un concert benèfic de gospel a l’Església Sant Genís de l’Ametlla del Vallès, on tots els ingressos obtinguts es destinaran als projectes de cooperació d’aquesta ONGD, que té com a objectiu acompanyar en el creixement social, cultural i humà les poblacions de Santo Tomás i Somotillo de Nicaragua, després dels desastres provocats per l’huracà Mitch, l’any 1998.

Els Amics de Santo Tomás i Somotillo són una petita associació sense ànim de lucre formada íntegrament per professionals voluntaris de diferents àmbits de la salut, l’educació o la cultura que treballen, segons expliquen a la seva pàgina web, “com a part del seu projecte vital i com a part del seu procés de creixement personal, de busca i aprenentatge”.

El cost del concert serà de 10€ i hi actuarà la coral Cor amb Swing, que va ser fundada el novembre del 1996 i dirigida des del començament per en Josep Beuter. La coral s’especialitza en música moderna, especialment espirituals negres i gospel. Molts del temes estan arranjats pel propi Josep Beuter. Actualment la coral està formada per 12 – 14 cantants i 4 solistes. Tal i com indica el seu nom, la coral Cor amb swing interpreta els temes de gospel tradicional mitjançant la conversió, quan cal, de les corxeres (divisió binària), a tresets (divisió ternària), la qual cosa és cantar amb Swing.

La coral ha realitzat nombrosos concerts essent requerida en moltes ocasions per a actes oficials d’entitats com ara l’Ajuntament de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Ramón Llull, el CETR, etc. També ha actuat en festes de barri com les Festes de les Corts, del Poble Nou, del carrer Muntaner, i d’altres.

La coral Cor amb Swing dóna suport a entitats que realitzen actes benèfics d’interès públic. Ha actuat per Nuestros Pequeños Hermanos, Minusvàlids Associats pel Transport Adaptat, M.A.T.A., (amb la col·laboració de “La Caixa”) i Vilanimal (associació per a la defensa dels animals). També és requerida assíduament per acompanyar enllaços matrimonials degut a la temàtica espiritual de les seves cançons.

El seu director, Josep Beuter, és compositor, multi instrumentista, membre de la SGAE i compositor contractat per RTVE des de 1996. Els solistes del cor són: Cris Gala (soprano), Meritxell Serrano (alt), Josep Puy (tenor), Karl Svensson (baix), Diego Angel Navas (Baix).

Article anteriorRàdio Silenci ja se sent a tot el poble!
Article següentMés enllà de la imatge. El “behind the scenes” de Català-Roca
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.