Victòria treballada de l’Olímpic contra el Caldes

0
logo_olimpic

Victòria molt treballada de l’Olímpic contra el Caldes en l’onzena jornada de lliga que permet als garriguencs seguir de prop el Campdevànol, que no acusa la pressió i segueix sumant els seus enfrontaments per victòries, la última per 3 gols a 4 al camp del Sant Feliu de Codines, vuitè classificat. Per la seva banda, l’immediat perseguidor en la taula classificatòria, el Santa Eugènia, s’allunya a cinc punts després d’empatar a tres en la seva visita a Gurb.

El partit d’aquest diumenge fou molt físic, però la millor tècnica de l’equip garriguenc i l’espectacular actuació d’Alberto –seus varen ser els dos únics gols- decidiren el partit, que va començar amb molt de respecte per part dels dos combinats. L’Olímpic la Garriga intentava jugar, però el Caldes es mostrà com un equip ben col·locat damunt del terreny de joc i molt rocós.

Fitxa_olmpic_JORNADA_11D’aquesta manera, al minut 9, el jugador calderí Juan Carlos disposà d’una bona oportunitat per obrir el marcador, però el seu xut sortí per sobre el travesser.

Al minut 12, Carlos Granados llançà una falta, però la pilota sortí desviada per l’esquerra de la porteria del Caldes. Al minut 16, Pol tingué ocasió de marcar el 0 a 1, però el seu xut sortí desviat de la porteria defensada per Montes.

Fins al minut 30 el domini va ser de l’Olímpic, però sense arribar a crear massa perill.

Al minut 34, Alberto Garcia, amb un remat acrobàtic, a punt estigué de fer el primer gol, però el seu xut passà per damunt la porteria.

Al minut 38, altre cop Alberto Garcia, un dels jugadors més incisius de l’Olímpic, aprofità una bona passada i amb una subtil rematada creuà la pilota per sota les cames del porter, fent l’1 a 0 favorable a l’equip garriguenc.

Al minut 45, novament, Alberto hagués pogut sentenciar el partit amb un altre xut acrobàtic, però en aquesta ocasió fou el porter calderí qui tragué la pilota.

Ja a la segona part, la primera ocasió fou pel quadre visitant en un remat de Guillem que sortí desviat per alt i al minut 53, una falta ben xutada per Fran Garcia l’aturà Jose Mari Montes sense gaires problemes.

Un minut després, al 54, una gran rematada d’Uri des de la frontal sortí desviada per dalt de la porteria del Caldes. 

El domini era de l’Olímpic, tot i que sense crear gaires ocasions clares de gol. El Caldes presentava un equip molt ordenat i seriós defensivament.

Al minut 70,  Joel xutà una falta directa que sortí lleugerament desviada per la base del pal de la porteria del Caldes.

Al minut 80, Alberto Garcia tornà a realitzar una obra d’art: en rebre una passada de Joel des del mig del camp encarava el porter i, amb una subtil mitja vaselina, feia pujar el segon gol de l’equip garriguenc al marcador. El públic esclatà d’alegria ja que això significava, pràcticament, la sentència del partit.

A partir d’aquí, el Caldes desaparegué i l’Olímpic gaudí durant el temps afegit de dues ocasions més per a incrementar la seva renda de gols. En el minut 93, en un xut de Sergi Garcia, la pilota topà amb la creueta i, tot seguit, una rematada de Borja tornà a picar contra la creueta de la porteria i sortí fora.

Cal felicitar l’equip per aquesta merescuda i treballada victòria. Ara toca pensar en el proper dissabte, dia en què visitarem el camp del Centelles i on esperem continuar amb la bona ratxa de joc i resultats.

Sang i passió. Visca l’Olímpic!!!

Pedro Prieto Bernabeu

Resultats_i_class_olimpic_JORNADA_11

 

RESULTATS EQUIPS OLÍMPIC

resultats_12_i_13_de_novembre

Article anteriorLa Garriga i la Festa Major de 1900
Article següentRàdio Silenci ja se sent a tot el poble!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.