Ràdio Silenci ja se sent a tot el poble!

0
amics_radio_silenci

Divendres 18 de novembre rebíem una molt bona notícia que feia temps que esperàvem. Venia en forma de notícia curta, va passar inadvertida per moltíssima gent, amagada en un racó dels mitjans informatius, però gran, molt gran per tots nosaltres: “Indústria fa tancar la ràdio municipal de Santa Coloma per interferències”.

Sí! Després de molts anys de lluita, de trucar totes les portes possibles, de moure cel i terra, de lluita incansable (i quan diem incansable, volem dir incansable!) ho hem aconseguit. Des del dilluns 21 de novembre Ràdio Silenci té la freqüència neta, ja no hi ha interferències al 107.4 de la FM per part de Grama Ràdio i això vol dir que la ràdio municipal de la Garriga finalment arriba per les ones a tot el municipi. Tots els esforços, totes les ràbies, totes les desesperacions, tots els ànims i tots els suports s’han vist recompensats.

Des de l’associació Amics de Ràdio Silenci volem agrair a tothom qui, en major o menor mesura, ha col·laborat en aconseguir aquesta fita. No volem agrair personalment a ningú aquest èxit, ja que des de juntes directives, organismes autònoms, gent de la ràdio, polítics… tothom ha empès per a aconseguir-ho, i cadascú sap quina part li pertoca d’aquesta conquesta. A tots, moltes gràcies.

Però sobretot, volem agrair a TOTS ELS CIUTADANS DE LA GARRIGA que ens van donar, amb els milers de signatures de suport, l’energia per continuar endavant amb la nostra lluita. A tots aquells que ens han encoratjat, a tots aquells que sovint ens preguntaven si ja estava resolt: Gràcies! Moltes gràcies! Ens hem sentit molt estimats.  Nosaltres seguirem estimant aquest mitjà de comunicació, seguirem fent ràdio per a tots aquells que ens vulguin escoltar amb la mateixa empenta, exigència i rigor que l’hem fet fins ara. Seguirem amb els nostres programes, les nostres càpsules i el nostre projecte principal: la ràdio escola.

Digueu-ho com vulgueu: “Salut i ones!” o “La Ràdio mai morirà” , però sobretot felicitem-nos tots plegats que gràcies a l’esforç de tots, tenim una ràdio que per fi podem escoltar!

Associació Amics de Ràdio Silenci

Article anteriorVictòria treballada de l’Olímpic contra el Caldes
Article següentConcert benèfic de gospel a l’Ametlla
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.