Conveni de col·laboració entre la FUMH i Microsoft

0
FirmaMICROSOFT.004

En Santiago Cucurella director de la Fundació Universitària Martí l’Humà (FUMH) i en Xavier Llobera, en qualitat de Director del Centre d’Innovació en Productivitat de Microsoft (CIP) han signat en data 18 de novembre d’enguany un conveni de col·laboració per als propers dos anys amb l’objectiu de sumar esforços per a promoure la incorporació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en les organitzacions i empreses per a millorar la seva productivitat, com a eina clau per a incrementar els seus beneficis i optimitzar els seus processos clau.

Per a aconseguir aquest objectiu es duran a terme accions de comunicació, difusió i conscienciació entre els professionals TIC i els dirigents d’aquestes organitzacions, així com donar-los suport en la detecció dels punts de millora dels seus processos tecnològics i de negoci que es farà palès en les següents activitats que es posen en marxa a partir de gener de 2012:

  1. Participació i/o difusió de jornades organitzades per la FUMH o el MIC en les temàtiques de l’àmbit TIC.
  2. Un cicle de presentacions, seminaris i accions de formació i transferència en l’àmbit de la incorporació de les TIC a les empreses.
  3. Col·laboració i participació en projectes d’I+D+i, tant a nivell nacional, estatal com europeu (per exemple, els inclosos en el 7è P. Marc de l’U.E.).

Més informació sobre els dues institucions:

CENTRE D’INNOVACIÓ EN PRODUCTIVITAT FUNDACIÓ PRIVADA (CIP) és una fundació sense ànim de lucre l’objectiu del qual és ajudar a les empreses a incrementar la productivitat dels seus treballadors. Per a això, el Centre ajuda a les empreses a innovar en els seus processos de negoci mitjançant l’ús de tecnologies que augmenten el potencial dels seus empleats. Tecnologies com els espais de col·laboració, la missatgeria instantània, les solucions de mobilitat o les eines de recerca d’informació han demostrat el seu impacte directe en el compte de resultats de les empreses i en la seva capacitat d’innovar i ser més competitius.

LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA MARTÍ L’HUMÀ (FUMH), és reconeguda com a Centre Pilot de Suport a la Innovació per la Universitat Autònoma de Barcelona s’inspira en els valors defensats per la UNESCO, a partir del seu arrelament a la realitat nacional i social catalana, es fonamenta en una activitat de docència, recerca i divulgació del coneixement i té com a objectius impulsar un Centre d’Estudis Universitaris, especialment dedicats a estudis de tercer cicle i formació continuada.

Fundació Universitària Martí l’Humà

Article anteriorXerrada informativa de Som Energia, aquest divendres
Article següentLa Garriga i la Festa Major de 1900
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.