Xerrada informativa de Som Energia, aquest divendres

0
134

Cada cop amb més assiduïtat sentim a parlar de l’augment desmesurat del preu del petroli o de la inestabilitat política i social de molts dels països exportadors, així com del canvi climàtic que provoca l’ús de combustibles fòssils o la necessitat d’afavorir una producció descentralitzada i una economia cada cop més local. Tots aquests aspectes es tracten a les conferències que la cooperativa Som Energia fa arreu del territori i que el proper divendres dia 25 de novembre faran a la Garriga.

Segons remarca a la seva pàgina web aquesta cooperativa, amb més de 1.300 socis, “la popularització de les energies renovables sembla que passa per aplicar mesures de promoció local a petita escala i si la gent visualitza i en treu profit dels projectes d’energies renovables, això provocarà el sorgiment d’una nova consciència sostenible”. D’aquesta manera “en moltes ciutats europees han sorgit iniciatives populars a petita escala de cooperatives de producció energètica. Moltes d’aquestes han tingut una bona acceptació i algunes s’han convertit en organitzacions importants i modèliques, amb milers de socis i milions d’euros de facturació”.

De tot això i molt més se’n parlarà aquest divendres 25 de novembre, a les 20h, a Can Raspall (C/ Banys, 38-48).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.