El Tramonto, l’únic amb 18 de 18

0
Jornada_6_Class_AAFSG

Aquesta sisena jornada de lliga ha portat canvis importants al capdavant de la classificació, on Moya Advocats i Little Italy han perdut els primers punts de la temporada amb empats en els seus enfrontaments contra el Sàhara i el Trull, respectivament. D’aquesta manera, l’únic equip que de moment ha sumat tots els punts possibles és el Tramonto, que no va haver ni de jugar per incompareixença del seu rival, el Nostradamus, al qual se li han restat 3 punts i se li ha donat el partit per perdut per 6 gols a 0. La classificació, doncs, l’encapçalen els del popular bar de la Garriga, seguits de Moya i Little.

Per la seva banda, i després de l’ensopegada de la cinquena jornada, Assessoria es reenganxa a les primeres posicions (és quart, amb quinze punts) després de derrotar per un contundent 9 a 3 a Kalypolis, que encara no ha estrenat puntuació. També amb quinze punts hi trobem Coemmo, que va jugar i guanyar per 5 a 3 al Pont de Can Noguera.

En sisena posició, i protagonitzant una bona sèrie de resultats seguits, se situen els de la Cafeteria Ca N’Illa amb dotze punts. El Trull, després del seu bon partit contra Little Italy, suma un punt més i és setè amb un total d’onze.

La zona mitja de la taula està molt igualada, doncs amb deu punts hi ha un triple empat a la classificació entre El Pont de Can Noguera, els Black Mambas i TJ Automoció. Aquests últims van empatar a 3 gols en un bon partit.

El Sàhara, després d’arrencar un valuós empat contra el fins aleshores líder, va sumant mica en mica i ja té set punts (és onzè). El segueixen, amb sis, El Cau, que van guanyar per 6 gols a 3 al Tagamanent, que és dissetè amb zero punts. L’Illot F.C., que va caure per 4 a 3 contra la Cafeteria Ca N’Illa, té tres punts, els mateixos que Believit i el Bar La Plaça, que s’enfrontaran la propera jornada, ja que el seu partit no es va jugar.

Les coses a la Lliga d’Hivern de Futbol Sala comencen a posar-se interessants amb enfrontaments directes entre equips amb un nivell més similar. Els capdavanters comencen a perdre punts i a la zona més baixa també s’hi veuen partits molt més igualats que els de les primeres jornades.

Avui dilluns hi ha nous enfrontaments al SEK, que podeu veure a la taula següent.

Horaris_fins_19_des_2011

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.