L’ISCAT s’afegeix a la Cursa Quilòmetres de Solidaritat

0
cursa_iscat

Avui a la tarda el Passeig ressonava amb les rialles dels nens de l’International  School of Catalunya, que han participat en una cursa benèfica per recollir fons pels infants del Congo. La iniciativa, impulsada per Save The Children, consisteix en una sèrie de curses a les que qualsevol centre educatiu es pot adherir, i que es celebren coincidint amb el Dia Internacional dels Drets dels Infants, el 20 de novembre. Enguany es celebren per vuitè cop aquestes curses, però l’ISCAT s’hi ha adherit per primer cop.

Els nens i nenes de l’escola han realitzat un petit recorregut a l’inici del Passeig, des de l’entrada de l’escola fins  la intersecció del Passeig amb el Passatge Blancafort, dividits en grups corresponents a la seva franja d’edat i curs escolar i animats per la congregació de familiars que han acudit a veure la cursa. Cadascun dels infants ha comptat amb un patrocinador, siguin els propis pares, entitats o empreses, que fan un donatiu a Save The Children en funció de la distància recorreguda per l’infant. Un cop els vora de 80 alumnes de l’ISCAT han realitzat la cursa, representants de l’escola han manifestat que valoren molt positivament la iniciativa i que pensen repetir-la anualment d’ara endavant. Mundialment, més d’un milió tres-cents mil escolars hi participen.

Text i fotografia: Marc Bellmunt

Article anteriorOrdre del dia del Ple ordinari de 23 de novembre
Article següentCiU guanya a la Garriga i a Catalunya, el PP al conjunt l’Estat espanyol
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.