El petit de cal Eril, dissabte al Patronat

0
El_petit_de_cal_eril

Aquest dissabte 19 de novembre els amants de la nova música catalana tenen una cita ineludible al Teatre El Patronat de la Garriga, doncs rebem la visita d’un dels grups del moment, triomfadors d’enguany del festival de música pop independent d’Arbúcies Poparb: El petit de cal Eril.

Originari de la Segarra, Joan Pons és el cantautor que encapçala aquest grup que va treure la seva primera maqueta Per què es grillen les patates? (guardonada amb el premi a la creativitat del TR3SC) l’any 2007 i que ha assolit l’èxit amb Vol i dol (2010), disc que presentaran dissabte. Amb un estil musical comprès entre la cançó popular i el folk-rock acústic amb tocs de psicodèlia, el segon disc …i les sargantanes al sol es desvia del ruralisme infantilista de l’anterior cap a la introspecció en un to més seriós.

El concert és a les 20:30h i les entrades es podran comprar directament al Patronat abans del concert o bé a través del servei de venda d’entrades de Catalunya Caixa (tan per Internet com per caixer).

Myspace | Facebook

Informació al 93 860 56 63 i a infoteatre@ajlagarriga.cat

Article anteriorLa Garriga té entre 0,11 i 0,13 indignats per habitant
Article següentSagarra, vist per Lluís Permanyer
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.