L’escriptor garriguenc Misael Alerm participa en un llibre relacionat amb el moviment 15-M

0
121

L’escriptor de la Garriga Misael Alerm és un dels 71 poetes Països Catalans que han participat en un llibre relacionat amb el moviment 15-M i que es titula Ningú no ens representa. Poetes emprenyats (Editorial Setzevents).

Aquest llibre neix del recital organitzat per una quinzena de poetes el dijous 19 de MAIG de 2011, a la plaça de Catalunya, en motiu del moviment del 15M.

A partir d’aquí, el projecte editorial va néixer virtualment arrel de la proposta de voler immortalitzar per escrit el moment (proposta feta l’editorial) i poder incloure aquells autors que no van poder assistir al recital.

Així les coses, aquest projecte es va ampliar convidant a altres autors no presents al primer recital fins arribar als 71 poetes participants finals.
A partir d’aquí es varen organitzar un seguit d’assemblees, en les quals es varen consensuar alguns temes com el títol o l’autoria o que els beneficis recauran a algun projecte relacionat amb el moviment 15M.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.