Només tres aguanten el ritme

0
Jornada_5_Class_AAFSG

A mida que van passant les jornades els equips comencen a perdre la imbatibilitat a la Lliga d’Hivern de Futbol Sala de la Garriga. Aquesta cinquena ronda de partits ha estat el torn d’Assessoria Congost, que ja no suma tots els partits per victòries, doncs va caure davant els combatius Sàhara per 2 a 3. Aquests últims veuen recompensada la seva bona trajectòria, doncs ja s’han enfrontat a alguns dels equips més forts de la competició i per ben poc no arribaben a obtenir resultats positius. Ara se situen onzens a la classificació amb sis punts.

Així les coses, la classificació la segueix liderant Moya Advocats, amb 5 de 5 en partits guanyats, seguits de Little Italy i Tramonto, també amb quize punts. Com succeeix des de la primera jornada, l’ordre de les posicions, tan les capdavanteres com les darreres, es decideixen per la diferència de gols.

Moya, doncs, es va desfer amb contundència del Tagamanent (17è; 0 punts) per 0 a 10, Little Italy va guanyar per 1 a 4 a Kalypolis (16è; 0 punts) i el Tramonto també va passar per sobre de L’Illot (15è; 3 punts) amb un 1 a 10. Els segueixen a la classificació Assessoria i Coemmo, ambdós amb 12 punts. Els subcampions de la lliga passada varen guanyar per 5 a 0 al Black Mambas (8è; 9 punts).

Per la seva banda, el partit que enfrontava El Pont de Can Noguera i El Trull va acabar en empat a quatre, en un partit que podria haver guanyat qualsevol dels dos equips. Se situen en sisena i setena posició, respectivament, empatats a deu punts.

Amb nou punts hi ha tres equips, els Black Mambas, TJ Automoció i Cafereteria Ca N’Illa. TJ va guanyar per la mínima a Believit (12è; 3 punts) i la Cafeteria Ca N’Illa va vèncer per 3 gols a 6 al Bar la Plaça.

Per últim, l’enfrontament entre El Cau (13è; 3 punts) i el Nostradamus (18è; 0 punts) va acabar amb victòria dels primers per 4 gols a 6.

Avui dilluns 14 de novembre hi ha més partits a les instal·lacions del SEK. Els podeu veure en la taula adjunta.

Horaris_fins_19_des_2011

Article anteriorEl documental “En el círculo”, divendres a l’Auditori Municipal
Article següentEntrevista a Neus Marrodan, regidora d’Urbanisme, Medi Ambient i Habitatge
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.