Més eleccions

0
Enquesta_Logo

Mig any després d’haver estat convocats a les urnes per decidir la composició del nou govern municipal, el proper dia 20 de novembre tots els ciutadans majors d’edat de l’Estat espanyol ho tornen a estar, en aquesta ocasió per definir la composició del Congrés i del Senat.

Segons vàrem poder constatar en el passat “cara a cara” entre els candidats del PSOE i del PP, la concepció de la política espanyola està marcada per un clar bipartidisme. No obstant això, Catalunya no es regeix per les mateixes dinàmiques i entenem que, afortunadament, gaudeix d’un major pluralisme polític força més enriquidor.

Donada, doncs, la proximitat de les properes eleccions generals, us volem preguntar a l’enquesta: “A qui votaràs a les properes eleccions del 20-N?”:

No ho dubtis i participa!

Ús de Can Luna

A la darrera enquesta us vàrem preguntar sobre quin ús creieu que s’ha de donar a Can Luna un cop aquest espai sigui cent per cent municipal. A jutjar pels resultats, queda palès que la gent que ha participat a l’enquesta opta perquè sigui un centre cívic, doncs més d’un 80% dels vots així ho diuen.

enquesta_luna

Article anteriorRàdio Silenci exporta dos dels seus programes a la resta de ràdios locals de país
Article següentUn pas decisiu
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.