Ràdio Silenci exporta dos dels seus programes a la resta de ràdios locals de país

0
logo_radio_silenci

Dos dels programes de Ràdio Silenci es posen a disposició, des d’aquesta setmana, a totes les emissores de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya. Es tracta dels programes Melòmans sense manies i Cartes al director d’orquestra.

Amb aquest nou conveni Ràdio Silenci exporta per primer cop a tot Catalunya dos dels seus programes de producció pròpia. Aquests fet suposa un pas endavant en la iniciativa de l’emissora perquè els programes de qualitat i que dirigeixen els diferents col·laboradors de Ràdio Silenci i Amics de Ràdio Silenci no és quedin únicament en l’àmbit de cobertura de l’emissora.

CARTES_AL_DIRECTOR_26-01-10_001Fa dues temporades Ràdio Silenci va començar a compartir un parell de programes amb Ona Codinenca, i l’any passat la col·laboració es va ampliar a Ràdio Caldes i alguna altra emissora del Vallès Oriental. D’aquesta manera, els programes s’han anat professionalitzant més fins arribar a fer  programes per poder exportar a tot Catalunya.

A part d’aquests del Melòmans sense manies i Cartes al director d’orquestra, actualment Ràdio Silenci també exporta vuit programes de producció pròpia més, tot fent arribar la tasca que es fa des la Garriga a altres poblacions del Vallès i col·laborant en l’expansió de la marca del municipi.

Amb aquesta nova col·laboració, la programació de suport de la Federació complimenta la seva oferta amb dos programes musicals nous, que s’afegeixen a la seva llista de programari de suport i contribueixen a divulgar, encara més, la tasca de les diferents emissores federades.

Els programes 

  • Melòmans sense Manies

 S’emet a Ràdio Silenci els dilluns ales nou del vespre. És un programa musical que es fa amb la col·laboració de la web La Porta Clàssica 3.0 (www.LPC3.com) i que gira al voltant de l’actualitat musical de la setmana. Es parla d’un artista o algun disc d’actualitat, i s’utilitza aquest fet com excusa per poder parlar-ne, o bé de la seva vida o seu estil musical. 

  • Cartes al director d’oquestra

 S’emet a Ràdio Silenci els dimarts a les nou del vespre. És un programa de música clàssica que aprofundeix en algun dels seus trets, instruments, autors o obres. El presenten dos experts en la matèria, professors de l’Escola Municipal de Música de la Garriga, que parlen d’aquest estil musical de la manera més didàctica i planera possible. El programa dura 60 minuts i està dividit en 3 seccions  diferents.

Ràdio Silenci

*Fotografia del programa “Cartes al director d’orquestra”. A l’esquerra, Joan Figueras; a la dreta, Manel Plens.

Article anteriorConsells de seguretat per a la gent gran de la Garriga
Article següentMés eleccions
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.