Ràdio Silenci exporta dos dels seus programes a la resta de ràdios locals de país

0
126

Dos dels programes de Ràdio Silenci es posen a disposició, des d’aquesta setmana, a totes les emissores de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya. Es tracta dels programes Melòmans sense manies i Cartes al director d’orquestra.

Amb aquest nou conveni Ràdio Silenci exporta per primer cop a tot Catalunya dos dels seus programes de producció pròpia. Aquests fet suposa un pas endavant en la iniciativa de l’emissora perquè els programes de qualitat i que dirigeixen els diferents col·laboradors de Ràdio Silenci i Amics de Ràdio Silenci no és quedin únicament en l’àmbit de cobertura de l’emissora.

CARTES_AL_DIRECTOR_26-01-10_001Fa dues temporades Ràdio Silenci va començar a compartir un parell de programes amb Ona Codinenca, i l’any passat la col·laboració es va ampliar a Ràdio Caldes i alguna altra emissora del Vallès Oriental. D’aquesta manera, els programes s’han anat professionalitzant més fins arribar a fer  programes per poder exportar a tot Catalunya.

A part d’aquests del Melòmans sense manies i Cartes al director d’orquestra, actualment Ràdio Silenci també exporta vuit programes de producció pròpia més, tot fent arribar la tasca que es fa des la Garriga a altres poblacions del Vallès i col·laborant en l’expansió de la marca del municipi.

Amb aquesta nova col·laboració, la programació de suport de la Federació complimenta la seva oferta amb dos programes musicals nous, que s’afegeixen a la seva llista de programari de suport i contribueixen a divulgar, encara més, la tasca de les diferents emissores federades.

Els programes 

  • Melòmans sense Manies

 S’emet a Ràdio Silenci els dilluns ales nou del vespre. És un programa musical que es fa amb la col·laboració de la web La Porta Clàssica 3.0 (www.LPC3.com) i que gira al voltant de l’actualitat musical de la setmana. Es parla d’un artista o algun disc d’actualitat, i s’utilitza aquest fet com excusa per poder parlar-ne, o bé de la seva vida o seu estil musical. 

  • Cartes al director d’oquestra

 S’emet a Ràdio Silenci els dimarts a les nou del vespre. És un programa de música clàssica que aprofundeix en algun dels seus trets, instruments, autors o obres. El presenten dos experts en la matèria, professors de l’Escola Municipal de Música de la Garriga, que parlen d’aquest estil musical de la manera més didàctica i planera possible. El programa dura 60 minuts i està dividit en 3 seccions  diferents.

Ràdio Silenci

*Fotografia del programa “Cartes al director d’orquestra”. A l’esquerra, Joan Figueras; a la dreta, Manel Plens.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.