Obertes les inscripcions al taller d’autodefensa per a dones

0
141

El proper dissabte 19 de novembre el pavelló de Can Noguera acollirà un taller d’autodefensa per a dones, que anirà a càrrec de dos agents de la Policia Local de la Garriga, els quals donaran les eines necessàries perquè les participants aprenguin a detectar situacions de risc i, alhora, ensenyaran tècniques per defensar-se si es troben en una situació de perill.

Aquesta activitat, que està inclosa en les activitats que es realitzaran per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, està organitzada per l’Àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament.

Tota persona interessada a participar-hi, pot fer les inscripcions, gratuïtes, a l’Àrea de Polítiques d’Igualtat (93 860 52 88 – pigualtat@ajlagarriga.cat). Les places són limitades.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.