Consells de seguretat per a la gent gran de la Garriga

0
129

En el marc de les accions de prevenció i seguretat per a la gent gran de la Garriga duu a terme l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, el proper dimarts 15 de novembre, a partir de les cinc de la tarda i a l’Esplai de la Gent Gran (Plaça del Silenci), es farà una xerrada destinada a donar consells de seguretat a la gent gran a càrrec de la Policia Local.

Segons indica l’Ajuntament, “En aquesta sessió s’explicarà als assistents com reaccionar davant d’un cas de robatori o d’estafa i també s’exposarà com es poden prevenir possibles furts”. Alhora, “Es vol dotar aquest col·lectiu de recursos per prevenir les situacions de risc i de mesures per fer front a possibles robatoris”.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.