Miqui Puig inaugurarà l’exposició de fanzines “Art fotocopiat” a la Biblioteca Núria Albó

0
cartell_tour1

Ja fa uns mesos que la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret de l’Ametlla del Vallès va inaugurar l’exposició “Fanzines: Art fotocopiat. Dels anys 80 fins ara”, la primera de tot Catalunya d’aquest gènere.

Aquesta exposició pretén mostrar què són els fanzines, quins eren els mitjans d’expressió de la cultura catalana underground, mod i punk dels anys 80, l’evolució cap el fanzine objecte i la unió d’internet amb el món fanziner.

Donada la seva qualitat, aquesta exposició, la qual compta amb fanzines de la col·lecció particular del músic ametllatà Miqui Puig, així com els seus textos amb els quals ens introdueix en el caòtic món de l’autoedició fanzinera, s’ha convertit en itinerant.

Així les coses, la Biblioteca Municipal Núria Albó de la Garriga l’acollirà del dia 10 de novembre al 30 del mateix mes, i organitzarà una xerrada de presentació a partir de les vuit del vespre el dia de la seva inauguració, que anirà a càrrec de l’artista Miqui Puig.

Del 15 de gener al 3 de març de l’any que ve, l’exposició es podrà visitar a la Biblitoeca de Can Fabra de Barcelona.

http://www.bibliotecaspublicas.es/ametlla/otras2.htm
http://www.bibliotecaspublicas.es/ametlla/pregunte.htm

Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès

 

Article anteriorMillores en les guies mòbils GUIMO del Centre de Visitants
Article següentConferència “La vida de Sagarra, l’últim poeta popular de Catalunya”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.