#sotrac de la Garriga

0
sotrac

El President del #sotrac demana una explicació plausible de què és, d’on va sortir, qui el va parir… És ben senzill: el #sotrac es va originar degut a una de les poques obres per a millorar les infraestructures d’aquest país. Algú va fer asfaltar un tros de l’autovia de l’Ametlla i ell, com un bolet, va sorgir espontàniament.

Una colla ens hem anat coneixent gràcies a ell, compartint experiències al seu voltant, fent del #sotrac un nexe d’unió entre nosaltres. Sovint no queda altre remei que trobar-nos de forma telemàtica i el Twitter ens ha ajudat a fer aquesta relació més propera. Aquesta micro comunitat no para de créixer, afortunadament, i traspassa les fronteres del nostre municipi, convidant a altres amics a fruir del #sotrac. Cada cop som una colla més gran i més divertida. En tot cas, el bon rotllo és per nosaltres una obligació.

El #sotrac és pal de paller a #lagarriga i encapçala la benvinguda al poble. Només arribar, el viatger topa amb ell i rep la seva salutació. Sap estar al seu lloc com ningú i, alhora, s’impregna del paisatge de la vila, pren els seus colors i s’empastifa de la seva olor, també. Cada cop veig més clar que forma part de nosaltres i, mica en mica, esdevé part integral de la cultura garriguenca. El #sotrac ens anima a seguir fent camí, a acceptar les batzegades que la vida ens reserva, i quan tornes a casa et rep amb el seu inconformisme i la seva exquisida personalitat que el fa diferent a tot i a tots.

Visca el nostre #sotrac, per començar, i sempre.

#sotrac, http://sotrac.wordpress.com/

Article anteriorLes fonts d’energia primària dels pròxims anys canviaran notablement
Article següentL’Olímpic empata a casa contra el líder
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.