Joves, a 0!!

0
joves_SI

A 0 o a zero. Tant amb xifres com amb lletres el resultat acaba sent el mateix.

Així és com queda el pressupost per festes nocturnes a la regidoria de joventut. Fa 8 anys les joves i els joves d’aquest poble vam aconseguir que es fes oci nocturn a la Garriga. Avui, d’un dia per l’altre, amb l’arribada de CiU i Acord, s’ho carreguen. Pam! Fora. Com si el treball d’aquests últims anys de les entitats sense lucre juvenils els importés ben poc.

I doncs, com us penseu que ens quedem després de la reunió del dijous 3 de novembre? Mitja horeta de reunió, sense possibilitat de rèplica, per enviar a pastar fang tot el treball de molta i molta gent. Sovint fent allò que els treballadors i polítics d’aquest Ajuntament han estat incapaços de fer o corregint les seves múltiples errades.

Ei, no volem dir que els/les joves de SI siguem tots/es els/les d’aquest poble. Però hem copsat la seva indignació (caram, ja ha sortit aquesta paraula!) i la seva ràbia. I és lògic.

Ah! Ara deixaran fer concerts de petit format a l’Auditori, que és com dir “ei! us desnonem, us deixem sense prestacions socials, però podeu anar a viure a una casa d’acollida”. Cap jove ha dit mai que Can Violí fóra un bon lloc. Sempre hem parlat de fer les coses al Patronat, que deixi de ser “mirar per no tocar”, i comenci a ser útil per tothom. I a sobre tenen els nassos de dir, que els concerts poden ser de 8 del vespre a 11 de la nit…

I… sabeu de quants diners estem parlant? Doncs aproximadament 50.000 euros al 2010, menys, al 2011. El que significa ni un 0,34% del pressupost. I això per totes les entitats!!

En l’entrevista a La Garriga Digital.cat, la Regidora de Dinamització Cultural, Joventut, Lleure i Participació (potser que comenci per retallar el nom), va tenir la barra de dir que “era un dineral”.

Si l’Ajuntament ho fes pel seu compte, sense entitats, el pressupost es dispararia. Però sembla que van per aquí. Sobretot, res de participació jove, no dóna vots.

Bé doncs, i ara què?

Recordeu aquells anys de CIU en què els/les joves no hi pintàvem res? Doncs alguns de nosaltres sí. Això farem, no deixarem que tot plegat se’n vagi a pastar fang així com així, i aquest és l’escrit per començar. Ni mig any han esperat per carregar-s’ho tot, ni una setmana hem esperat per publicar aquesta queixa.

Les joventuts de SI la Garriga no anirem embrutant parets ni banderes amb dibuixos mal pintats, però serem del tot radicals amb aquelles coses que de veritat importen als joves del poble.

Joventuts de SI la Garriga

Article anteriorPresentació del llibre Creuant Ponts, aquest dissabte
Article següentCap els 100…
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.