Gatzara presenta “Terra de Sons”

0
cartell

La Garriga té l’oportunitat acollir d’un bon grapat de cants autors catalans. Fent gatzara és una molt bona manera de conèixer grans artistes en aquest àmbit de la música catalana. Fent gatzara ens permet ampliar el nostre repertori de músiques i cants autors que encara ara no coneixem, o si els coneixem, fent gatzara els gaudirem.

Així doncs, a la Garriga s’ha creat una nova entitat. Una entitat sense ànim de lucre. Una entitat amb ganes d’emprendre nous projectes musicals, nous cicles i estant sempre ben bé amb l’orella ben atenta als nous sons que neixen a la nostra terra.

Minimal21, un quartet on convivien les influències musicals de Codina, productor de la òrbita electrònica i l’olfacte pop de Tamayo. La formació s’adapta a les diferents possibilitats escèniques i a les necessitats de crear ambients més.  És en aquest format acústic amb el que actuaran a la garriga el proper dia 5.

J.S.T. és l’acrònim de la cantant i compositora Joana Serrat Tarré.
El seu treball intimista i evocador s’inscriu dins un registre que va des del folk fins al pop, amb clares influències nord-americanes i un punt càlid i característic

12 novembre – La Doma
4t 1a +Pol Cruells  (5€)

El febrer de 2011 va sortir al carrer el primer disc de Pol Cruells, “Passeu, passeu“, enregistrat al Vapor Studio. L’amor, el desarrelament i les pròpies contradiccions han envaït les seves cançons. Ell es defineix com autor d’un nou gènere, amb el que vol compartir les seves emocions, el Folk Romàntic.

Els barcelonins 4t1a (quart primera) van començar com a banda després d’una intuïció sobre la música en directe. I és que en vista de la quantitat de concerts maratonians que agrupen un nombre indecent de grups amb estils molt diferents i en sales on el so és tan important com el color de la paret, la idea de tocar a la sala de casa va resultar molt atractiva.

L’ ús d’una instrumentació sensible, senzilla i a l’hora elaborada per part dels músics de 4t1a (quart primera) fa que les cançons siguin properes, comprensibles, però també dolces i suaus, mostrant-nos que l’honestedat ha estat un dels motors principals d’aquest disc.

Al capdavant d’aquesta aventura que és “El món en un cafè” trobem Pere Jou, qui amb una veu personal i potent travessa qualsevol barrera inicial per cantar-te a cau d’orella la seva intimitat: textos que retraten el seu món particular, així com una realitat més propera i immediata.

19 novembre – Can Ramos
Sergi Tost + Miss Carrussel (4€)

Sergi Tost, cantautor reusenc de caràcter intimista i sentiment profund. Com ell, la seva música és aparentment solitària, però quan hi pares atenció i mires de conèixer-la de prop, veus que és plena de missatges i emocions que esperen ser compartides. Històries personals i properes, que d’alguna manera també són un reflexe de cadascun de nosaltres.

Fare thee well, Miss Carrussel’ li desitjava en Townes Van Zandt a una noia que feia girar el món a tombs de supervivència.
I li va robar l’alter-ego pel desig de bona sort, l’ànsia de respirar amb força i donar-li voltes a les coses. Potser també per la coincidència exacta de la seva relació amb la música i aquella constant imperiosa d’inventar històries.

Un arxiu de cançons de caràcter íntim i confessional. que busquen una solidesa anímica i descriuen un diari de campanya vers l’univers adult.
Lletres d’enyorança i alhora futur. Mesos amb erra i fragilitat de pestanya, però també de sang que bull i estómac i l’escut de la ironia. Auto-crítica i mordacitat, sota un embolcall d’aparença dolça. I malgrat tot, el riure i el sucre i molta estima.

Esperem veure-t’hi i poder fer un nou pas ben aviat.
Animeu-vos a gaudir dels sons que la nostra terra ens ofereix.

Gatzara

Article anterior7è Concurs de Fotografia de Muntanya del CEG
Article següentVOTV – La Garriga apuja els impostos un 3% i els iguala a l’IPC
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.