Croades, primer espectacle d’Addictes Teatre al Patronat de La Garriga

0
Croades_Cartell

El teatre el Patronat de la Garriga acollirà aquest dissabte dia 5 el primer espectacle de la jove companyia teatral garriguenca Addictes Teatre. L’associació cultural garriguenca presenta l’obra Croades sota la direcció de l’experimentat director teatral Xavier Gotanegra. Aquesta és una adaptació del text de l’autor rossellonès Michel Azama i plasma el dia a dia d’un grup de joves enmig d’un conflicte bèl·lic indeterminat.

L’espectacle el formen joves entre els 16 i els 23 anys que han decidit emprendre un nou projecte teatral. Amb l’arribada d’Addictes Teatre s’amplia encara més la rica oferta de grups teatrals de La Garriga. El director de l’espectacle, Xavier Gotanegra, es mostra encoratjat i amb il·lusió amb un espectacle que plasmarà “els extrems que es poden viure a la guerra. En qualsevol moment pots passar de ser un amic de tota la vida a l’enemic a qui cal liquidar”, explica Gotanegra.

L’associació Addictes Teatre porta treballant de mitjan mes de maig, preparant un espectacle que combina dansa i text. “Tenim moltes ganes d’oferir un espectacle que pugui impressionar al públic. És difícil però hi hem posat molt d’esforç perquè sigui així”, ha declarat el membre d’Addictes Noel Jiménez.

Croades s’estrena dissabte vinent a les 20:30 al teatre el Patronat de La Garriga. La venda d’entrades es pot realitzar el mateix dia a les taquilles del teatre o, anticipadament, a través del Telentrada de Catalunya Caixa. 

Addictes Teatre

Fitxa tècnica de Croades

DIRECCIÓ: Xavier Gotanegra

INTÈRPRETS (per ordre d’aparició):

Marta Farrés – La Nena (Pròleg, clip de video)

Josep Pujals – El Nen (Pròleg, clip de video)

Noel Jiménez – Ismaïl

Nacho Díaz – Jonathan

Marc Comino – Krim

Meritxell Bulbena – La Velleta

Gerard Jiménez – Mort cobert de fum

Jordi Roig – El Vellet

Celia Zamora –  Elisa

Gerard Solà – Zack

Xavier Bustamante –  Mort cobert de fang

 COREOGRAFÍES: Claudio Rojas

DISSENY ESCENOGRÀFIC: Mercè Borrell

 

Article anteriorInici de les obres de l’antic CAP per ampliar l’Asil Hospital
Article següentEl camp d’aviació de Rosanes recupera nous espais
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.