Sense canvis al davant

0
Jornada_4_Class_AAFSG

Ja són quatre les jornades disputades de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala i Moya Advocats sembla decidit a revalidar el títol de l’any passat doncs, de moment, ha sumat tots els seus partits per victòries i, a més, compta amb una mitjana de més de deu gols marcats cada enfrontament. D’aquesta manera, i com ja va passar la jornada anterior, els tres primers classificats no han variat gràcies a la diferència de gols.

Little Italy, segon classificat, tenia un difícil enfrontament contra els combatius Sàhara, i el varen saber resoldre per tres gols a un. Per la seva banda, Assessoria Congost va golejar el Tagamanent per vuit a zero i es manté tercer a la classificació. L’últim equip amb dotze punts és el Tramonto, que es va enfrontar al Bar La Plaça i va guanyar per deu a un.

Amb nou punts hi ha quatre equips empatats: Coemmo, que va perdre 1 a 2 contra TJ Automoció; El Pont de Can Noguera, que va guanyar 2 a 5 al Kalypolis; i El Trull, que es va refer de l’ensopegada de la jornada anterior amb un contundent 5 a 2 als Black Mambas, últim equip de la classificació que té tres partits guanyats.

TJ Automoció, després de la seva treballada victòria contra Coemmo, doncs, se situa amb 6 punts, els mateixos que Believit, que va disputar un igualat partit amb el Cafeteria Ca N’Illa (5 a 4 a favor de Ca N’Illa), que els empata a punts (6).

L’Illot F.C., que va sumar els primers tres punts de la temporada contra El Cau (1 a 4) i el Bar La Plaça comparteixen lloc a la classificació amb el Sàhara, que fins ara s’ha hagut d’enfrontar a equips molt durs.

Encara no han estrenat puntuació El Cau, Kalypolis, Tagamanent i Nostradamus, que també s’han hagut d’enfrontar amb els equips capdavanters d’enguany.

Adjunt hi podreu trobar els propers horaris dels partits que es disputaran fins el 19 de desembre.

Horaris_fins_19_des_2011

Article anteriorBon punt de l’Olímpic a Roda de Ter
Article següentInici de les obres de l’antic CAP per ampliar l’Asil Hospital
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.