Sense canvis al davant

0
138

Ja són quatre les jornades disputades de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala i Moya Advocats sembla decidit a revalidar el títol de l’any passat doncs, de moment, ha sumat tots els seus partits per victòries i, a més, compta amb una mitjana de més de deu gols marcats cada enfrontament. D’aquesta manera, i com ja va passar la jornada anterior, els tres primers classificats no han variat gràcies a la diferència de gols.

Little Italy, segon classificat, tenia un difícil enfrontament contra els combatius Sàhara, i el varen saber resoldre per tres gols a un. Per la seva banda, Assessoria Congost va golejar el Tagamanent per vuit a zero i es manté tercer a la classificació. L’últim equip amb dotze punts és el Tramonto, que es va enfrontar al Bar La Plaça i va guanyar per deu a un.

Amb nou punts hi ha quatre equips empatats: Coemmo, que va perdre 1 a 2 contra TJ Automoció; El Pont de Can Noguera, que va guanyar 2 a 5 al Kalypolis; i El Trull, que es va refer de l’ensopegada de la jornada anterior amb un contundent 5 a 2 als Black Mambas, últim equip de la classificació que té tres partits guanyats.

TJ Automoció, després de la seva treballada victòria contra Coemmo, doncs, se situa amb 6 punts, els mateixos que Believit, que va disputar un igualat partit amb el Cafeteria Ca N’Illa (5 a 4 a favor de Ca N’Illa), que els empata a punts (6).

L’Illot F.C., que va sumar els primers tres punts de la temporada contra El Cau (1 a 4) i el Bar La Plaça comparteixen lloc a la classificació amb el Sàhara, que fins ara s’ha hagut d’enfrontar a equips molt durs.

Encara no han estrenat puntuació El Cau, Kalypolis, Tagamanent i Nostradamus, que també s’han hagut d’enfrontar amb els equips capdavanters d’enguany.

Adjunt hi podreu trobar els propers horaris dels partits que es disputaran fins el 19 de desembre.

Horaris_fins_19_des_2011

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.