Bon punt de l’Olímpic a Roda de Ter

0
logo_olimpic

Aquest passat diumenge 30 d’octubre l’Olímpic la Garriga visitava el camp del Club Esportiu Roda de Ter, dotzè classificat, en un nou enfrontament cabdal per no despenjar-se del líder, el Campdevànol, que no va punxar a casa contra el Vic Riuprimer. El partit va resultar molt dur i l’equip local va, inclús, dominar durant bona part del partit. Tanmateix, els garriguencs van plantar cara i van esgarrapar un punt valuosíssim en la lluita pel títol, ja que mantenen una assequible distància de 3 punts amb vista a la visita del líder el proper cap de setmana, en un partit trascendental.

Com cada setmana, comptem amb la crònica del partit del Primer Equip de Pedro Prieto, així com amb tota la informació classificatòria i de resultats. De la mateixa manera, sota aquestes línies també es poden veure els resultats de la resta de categories dels equips de l’Olímpic la Garriga.

Fitxa_olmpic_JORNADA_8Crònica del partit

Difícil partit el que va jugar l’Olímpic davant un molt bon equip, físic i rocós, com és el Roda de Ter.

La primera part fou de domini osonenc. Així, al minut 2, Serrat tingué la primera ocasió de marcar pels de Roda, però el seu xut sortí desviat per poc.

Al minut 3, David Granados, en un xut ben col·locat, donà el primer avís; però el porter Casals rebutjà la pilota.

Al minut 10, Sousa veié Mascaró avançat i intentà un xut des del mig del camp que sortí desviat per l’esquerra de la porteria garriguenca.

Al minut 11, una gran jugada de Verdaguer acabà en un gran gol. Cal destacar la molt bona actuació d’aquest jugador durant tot el partit.

El Roda portava el pes del partit, però l’Olímpic tingué un parell d’ocasions: al minut 26, quan una rematada d’Alberto topà contra el travesser i al minut 36, quan Jordi Solà provà sort amb un xut llunyà, però la pilota sortí per sobre el pal.

A la segona part el joc s’anivellà més i el partit es féu molt vistós.

Al minut 59, el golejador Alberto Garcia, amb un magnífic cop de cap, empatava pel quadre garriguenc.

Al minut 60, en una contra del Roda, Pol Mejía xutà la pilota rasa que anà a les mans de Mascaró.

Era un anar i venir de porteria a porteria i tan un equip com l’altre podia fer un gol que desnivellés el marcador. Així, al minut 61, David Granados provà amb un xut des de la frontal que sortí desviat.

El partit estava trencat. Un providencial Mascaró intervingué en diverses ocasions: al minut 65 rebutjant un xut de Sousa i, poc després, aturant un altre xut de Verdaguer; al minut 68, en una altra bona intervenció, aturà una rematada de cap de Serrat i, al minut 75, rebutjà un xut molt fluix de Mejía sense gaires problemes. Al minut 80, Alberto Garcia tingué l’oportunitat d’avançar l’Olímpic al marcador amb una gran rematada de cap, però Pol Casals aturà la pilota. L’equip garriguenc encara gaudiria d’un parell d’oportunitats més: al minut 89, Ivan Reyes engaltà un fort xut des de la frontal de l’àrea que sortí una mica desviat; i, al minut 90, amb el temps gairebé esgotat, Joel gaudí de la última oportunitat, però el seu xut fou aturat per Pol Casals.

Bon punt aconseguit a Roda de Ter, un camp difícil, tal i com es va demostrar diumenge.

La setmana que ve ens visitarà el líder, el Campdevànol, un partit importantíssim en què  una victòria del nostre equip ens permetria empatar a punts en el primer lloc de la classificació.

Sang i passió. Visca l’Olímpic!!!

Crònica i dades del partit de Pedro Prieto i Bernabeu


Resultats_i_class_olimpic_29_i_30_oct_2011

RESULTATS EQUIPS OLÍMPIC

Resultats_equips_olimpic_29_i_30_oct_2011

Article anteriorEntrevista a Vicenç Guiu, regidor de Promoció Econòmica
Article següentSense canvis al davant
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.