Seeger Engineering AG invertirà 38,2 milions d’euros a la planta de cogeneració de biomassa

0
145

Seeger Engineering AG, multinacinal alemanya especialitzada en la generació d’energia a partir de la biomassa, invertirà 38,2 milions d’euros a la planta de cogeneració de biomassa que l’empresa Rebrot i Paisatge té previst instal·lar al poble.

Amb aquesta inversió, l’empresa alemanya també preveu que augmenti la producció de pèl·lets que ja realitza el Grup Tamayo a les seves instal·lacions de la Garriga, arribant a les 30.000 tones anuals, enlloc de les 5.000 que produeix actualment.

La inversió de Seeger Engineering AG  a la Garriga s’emmarca en la seva voluntat d’instal·lar tres noves centrals de cogeneració de biomassa i la seva corresponent fàbrica de pèl·lets al Principat, també a Flix i a Albons, arribant a una inversió total de 118,3 milions d’euros. Segons l’empresa, tot plegat comportaria la creació, de forma directa o indirecta, de 500 llocs de treball.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.