Seeger Engineering AG invertirà 38,2 milions d’euros a la planta de cogeneració de biomassa

0
biomassa_floresta

Seeger Engineering AG, multinacinal alemanya especialitzada en la generació d’energia a partir de la biomassa, invertirà 38,2 milions d’euros a la planta de cogeneració de biomassa que l’empresa Rebrot i Paisatge té previst instal·lar al poble.

Amb aquesta inversió, l’empresa alemanya també preveu que augmenti la producció de pèl·lets que ja realitza el Grup Tamayo a les seves instal·lacions de la Garriga, arribant a les 30.000 tones anuals, enlloc de les 5.000 que produeix actualment.

La inversió de Seeger Engineering AG  a la Garriga s’emmarca en la seva voluntat d’instal·lar tres noves centrals de cogeneració de biomassa i la seva corresponent fàbrica de pèl·lets al Principat, també a Flix i a Albons, arribant a una inversió total de 118,3 milions d’euros. Segons l’empresa, tot plegat comportaria la creació, de forma directa o indirecta, de 500 llocs de treball.

Article anteriorLa Garriga s’adhereix al programa RESCAT
Article següentPresentació de “Esquerra a la cruïlla” a Granollers
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.