Tres detencions per un presumpte robatori de material d’obra

0
134

La Policia Local de la Garriga va detenir dilluns 24 d’octubre al migdia tres veïns de Terrassa com a presumptes autors d’un robatori amb força en un magatzem de material d’obra de la zona de Can Rectoret, al polígon Congost.

Un veí va veure els fets i va alertar la Policia, que va traslladar dues de les seves dotacions al lloc i va enxampar les tres persones carregant un camió de diversos materials d’obra valorats en uns 3000 euros.

Els detinguts, que tenen diversos antecedents per fets similars, van passar a la comissaria de Mossos d’Esquadra i posteriorment a disposició judicial.

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.