Música coral per Tots Sants

0
All-Saints

El proper dimarts dia 1 de novembre la Societat Coral l’Aliança (amb l’Orquestra Municipal) i l’Escolania Parroquial Sant Esteve oferiran dos concerts en motiu del dia de Tots Sants.

Per la seva banda, l’Aliança farà un concert en un dels llocs més emblemàtics de la Garriga, l’església de La Doma, on el cor cantarà per primer vegada en la seva història.  El concert començarà a dos quarts d’una del migdia i forma part dels molts actes de celebració del centenari de l’entitat. Aquest, però, té un significat molt especial pels seus components, ja que serà un homenatge a tots els cantaires que han passat pel cor durant els seus cent anys d’història i que ja no hi són.

Concert_Tots_Sants_Coral_Aliana

Al seu torn, l’Escolania, que enguany celebra el seu 30è aniversari, oferirà el seu concert a les sis de la tarda a l’Església Parroquial Sant Esteve. Acompanyats per una petita orquestra de cambra, formada per una dotzena de músics, serà un concert solemne en el qual s’hi interpretaran dues de les peces més cèlebres que mai s’han escrit sobre el pas de la vida a la mort: el Requiem de G. Fauré i el Funeral Music for Queen Mary de H. Purcell, obres especialment pensades pel dia dels difunts.

Article anteriorTres detencions per un presumpte robatori de material d’obra
Article següentLa Garriga, Municipi per la Independència
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.