La vida de Kurt Cobain, a la Garriga

0
126

El Festival In-Edit Beefeater i el Cineclub la Garriga us presenten el documental Kurt Cobain: About a son, dirigit per AJ Schnack (any 2007, 90 minuts) el proper divendres 28 d’octubre de 2011 a les 21:30 h a l’Auditori de l’Escola Música de la Garriga (plaça del Silenci).

In-Edit Beefeater és el Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona que, des de l’any 2003, s’ha anat consolidant i ha assolit un gran ressò internacional. Enguany tindra lloc entre el 27 d’octubre i el 6 de novembre a diversos espais de Barcelona (però amb un tast garriguenc!).

(Veure Esdeveniment al Facebook).

Sinopsi:

Després del seu suposat suicidi, la figura de Kurt Cobain va erigir-se com a nou màrtir rocker i va donar pas a múltiples especulacions i punts de vista al voltant de la pròpia indústria musical i, per descomptat, de la seva vida personal. Amb la veu del propi Kurt Cobain, a partir de més de vint-i-cinc hores d’entrevistes amb material inèdit, el líder de Nirvana es converteix en narrador d’un documental intimista que desglossa pausadament la seva pròpia història: La seva infantesa, els seus primers passos en la música, el seu primer concert, la topada amb la fama, els seus últims dies. La música d’aquest documental és a càrrec d’Steve Fisk (productor de Blew, primer EP de Nirvana) i de Ben Gibbard (Death Cab for Cutie).

Premis:

2007 Millor documental Internacional del V Festival In-Edit Beefeater
2007 Nominada al millor documental als Independent Spirit Awards
2007 Vision Award al Millor Film Innovador als AFI SILVERDOCS

L’entrada és lliure per a tothom. Us hi esperem!

Cineclub la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.