Exhibició de força a la Lliga d’Hivern

0
Jornada_3_Class_AAFSG

La tercera jornada de la temporada d’enguany ha servit perquè els primers classificats demostressin tot el seu potencial amb golejades, en algun cas d’escàndol, per a començar a obrir bretxa entre els seus perseguidors. Tanmateix, i tenint en compte que sis dels divuit equips de la lliga han guanyat tots els seus partits, la diferència de gols és el que determina, a dia d’avui, les posicions dels equips.

Així doncs, Moya Advocats no abandona el liderat des de la primera jornada i es confirma com l’equip a batre després dels onze gols que va marcar a L’Illot (1 a 11). La seva diferència de gols és, doncs, de 27 a favor, seguit molt d’aprop (26) per un Little Italy extra motivat després del bon paper que van fer als últims torneigs que varen disputar. D’aquesta manera, Little també va endossar onze gols al seu rival Tagamanent, cuer de la classificació amb zero punts.

Però no tan sols Moya i Little Italy van demostrar el seu bon moment en la última jornada de lliga; també Assessoria Congost (tercer), els Black Mambas (quart) i Coemmo (cinquè) van passar per damunt dels seus rivals amb contundents golejades i segueixen l’estel·la dels privilegiats d’aquest inici de lliga. L’últim equip amb nou punts és el Tramonto, que va guanyar per tres gols a un a Believit.

Aquesta nit es disputen nous partits a les instal·lacions esportives del SEK Catalunya:

20:30h Tramonto – Bar la Plaça

21:20h El Cau – L’Illot

22:10h Moya Advocats – Nostradamus

23:00h Coemmo – TJ Automoció

Partits de divendres al Pavelló de Can Violí:

21:30h Kalypolis – El Pont de Can Noguera

22:15h Tagamanent – Assessoria

23:00h El Trull – Black Mambas

23:45h Sàhara – Little Italy

Article anteriorL’Olímpic no té pietat de l’Olvan
Article següentQuè s’hi ha de fer a Can Luna?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.